Δρομολόγια του «τρόμου» σε Ελευσίνα: Πετάνε πέτρες στα ΚΤΕΛ!

Τα λεωφορεία δέχονται συνεχείς επιθέσεις, ακόμη και με αεροβόλα

Συνεχόμενες είναι οι επιθέσεις που δέχονται με πέτρες λεωφορεία, στην Ελευσίνα. Πολλές φορές κινδυνεύουν να τραυματιστούν και οι επιβάτες.

Οι οδηγοί βρίσκονται σε απόγνωση, ζητώντας βοήθεια, χαρακτηρίζοντας τις διαδρομές στην περιοχή ως «δρομολόγια του τρόμου», καθώς καθημερινά είναι τα περιστατικά των επιθέσεων που δέχονται.

Κολωνός: Σοκάρει η κατάθεση της 12χρονης – Τι της ζητούσαν

«Πας στη δουλειά σου και δε ξέρεις τι θα αντιμετωπίσεις. Και τι ασφάλεια έχουμε... Δεν το ξέρει κανείς τι θα σου βγει στη στροφή. Βγαίνει ένα τσούρμο, πετάει μια πέτρα, τελείωσε», λέει στο Star ο Παναγιώτης Αμωράτης, οδηγός λεωφορείου των ΚΤΕΛ.

Κρήτη: Αφού μαχαίρωσε τη μνηστή του, προσπάθησε να βάλει φωτιά στο σπίτι

Οι οδηγοί δείχνουν τα σημάδια στα τζάμια των λεωφορείων, τονίζοντας πως τα περισσότερα οχήματα είναι χτυπημένα από τις πέτρες.

 

Παπανικόλας: Το Star στο δωμάτιο που έζησε τις τελευταίες στιγμές του

«Κάτι πρέπει να γίνει, δε βλέπουμε βοήθεια από πουθενά. Έχουν τραυματιστεί και επιβάτες, σπάνε τζάμια. Μας επιτίθενται μέχρι με αεροβόλα», λέει άλλος οδηγός των ΚΤΕΛ.

Άγρια συμπλοκή με μαχαίρια και σπαθιά στο κέντρο της Αθήνας!

«Έχουμε εφεδρικά λεωφορεία για να μπορούμε να αντικαταστούμε αυτά με τις φθορές, ενώ έχουμε ζητήσει επανειλημμένα βοήθεια για την αντιμετώπιση της κατάστασης αυτής, χωρίς να γίνει κάτι δραστικό. μετά από λίγες μέρες έχουμε ξανά επιθέσεις», τονίζει το μέλος του ΔΣ των ΚΤΕΛ Κορινθίας, Αναστάσιος Μήτσου.

Θεσσαλονίκη: Άγριος καβγάς ανήλικων με ξύλα και μπουνιές

Οι αρμόδιες αρχές ενημερώνονται για όλα τα περιστατικά χωρίς μέχρι σήμερα όμως να έχουν ληφθεί αποτελεσματικά προληπτικά μέτρα για την προστασία των οχημάτων και των επιβατών τους.

Ελληνικό: Βίντεο ντοκουμέντο λίγο μετά το μαχαίρωμα του 17χρονου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top