Δίκη ντράμερ: Ένοχος για σεξουαλική κακοποίηση μιας ανήλικης

Τέσσερα χρόνια φυλάκιση με αναστολή

O πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ είχε καταδικαστεί σε πέντε χρόνια κάθειρξη για ασέλγεια σε βάρος ανήλικου κοριτσιού στον Ωρωπό - Βίντεο αρχείου από κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star (03.02.2023)

Ο πρώην ντράμερ του συγκροτήματος Πυξ Λαξ κρίθηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών ένοχος για τη μία από τις τέσσερις περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης κοριτσιών για τις οποίες κατηγορείτο. 

Δίκη ντράμερ: Την απαλλαγή του λόγω αμφιβολιών ζήτησε ο εισαγγελέας

Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε 4 χρόνια με αναστολή, αναγνωρίζοντάς του παράλληλα και τα δύο ελαφρυντικά που ζήτησε, του πρότερου σύννομου βίου και της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση χορηγήθηκε στον 72χρονο κατηγορούμενο με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Για τις άλλες τρεις υποθέσεις κακοποίησης, το δικαστήριο τον απάλλαξε, καθώς έκρινε πως στις συγκεκριμένες περιπτώσεις έχει τελεστεί αδίκημα πλημμεληματικού χαρακτήρα που έχει πλέον παραγραφεί. Υπενθυμίζεται ότι ο ντράμερ κατηγορείτο ότι το χρονικό διάστημα 2007 - 2015 κακοποίησε σεξουαλικά τέσσερα ανήλικα κορίτσια κατά τη διάρκεια των διακοπών τους σε κάμπινγκ στον νομό Ηλείας.

Ωστόσο ο πρώην μουσικός επιστρέφει στη φυλακή, καθώς εκτίει ποινή κάθειρξης 5 ετών που του έχει επιβληθεί από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο για σεξουαλική κακοποίηση 6χρονου κοριτσιού στον Ωρωπό την περίοδο 2011-2013.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top