Θανατηφόρα τροχαία σε Ασπρόπυργο και Μαρούσι – Δύο νεκροί

Ατυχήματα με τραυματίες και σε Χαλάνδρι και λεωφόρο Μαραθώνος

Δύο θανατηφόρα τροχαία σημειώθηκαν τα ξημερώματα στην Αττική, ενώ άλλα δύο ατυχήματα σημειώθηκαν στο Χαλάνδρι και στη λεωφόρο Μαραθώνος. 

Το πρώτο θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τη 01:00 στη λεωφόρο ΝΑΤΟ στον Ασπρόπυργο. Ένα όχημα, υπό άγνωστες συνθήκες, εξετράπη της πορείας του και «καρφώθηκε» σε μια τσιμεντένια κολώνα. Μια 21χρονη κοπέλα, η οποία ήταν συνοδηγός έχασε τη ζωή της, ενώ ο 26χρονος οδηγός του ΙΧ τραυματίστηκε ελαφρά.

Τροχαίο δυστύχημα με ένα νεκρό κοντά στα Βίλια

Λίγες ώρες αργότερα, περίπου στις 04:00 τα ξημερώματα ένα ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με μοτοσικλέτα στην οδό Σορού στο Μαρούσι. Οι δύο οδηγοί μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα σε νοσοκομεία. Ο οδηγός της μοτοσικλέτας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και λίγο αργότερα κατέληξε. 

Στις 03:30 στη λεωφόρο Αγίας Παρασκευής στο Χαλάνδρι ο οδηγός ενός ακόμα οχήματος έχασε τον έλεγχο κι έπεσε πάνω σε κολώνα ηλεκτροφωτισμού στο διαχωριστικό διάζωμα. Ο οδηγός τραυματίστηκε, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες δεν κινδυνεύει η ζωή του. 

Σοκαριστικό τροχαίο στην παραλιακή - Μηχανή συγκρούστηκε με 7 οχήματα

Τέλος, νωρίς το πρωί, ένα ακόμα τροχαίο σημειώθηκε στη λεωφόρο Μαραθώνος, στο ύψος της Άνοιξης. Οδηγός ΙΧ έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και χτύπησε σε ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ, με αποτέλεσμα να αναποδογυρίσει στη μέση του δρόμου. 

Αυτοκίνητο έπεσε σε ΚΑΦΑΟ στη λεωφόρο Μαραθώνος και αναποδογύρισε - ΕΡΤ

Αυτοκίνητο έπεσε σε ΚΑΦΑΟ στη λεωφόρο Μαραθώνος και αναποδογύρισε - ΕΡΤ

Στο σημείο έφτασε πυροσβεστική δύναμη που απεγκλώβισε τον τραυματισμένο οδηγό και ασθενοφόρο τον μετέφερε στο νοσοκομείο. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top