Χαϊδάρι: Θρίλερ με τον νεκρό ταξιτζή - Τι εξετάζουν οι αρχές

Τι είπε στο Star ο άνθρωπος που τον εντόπισε

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του ταξιτζή, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε απομακρυσμένη περιοχή στο Χαϊδάρι. Οι αρχές είναι προσανατολισμένες στη ληστεία. Στον Βαγγέλη Γκούμα και την κάμερα του Star μίλησε αποκλειστικά ο υπάλληλος καθαριότητας, ο οποίος τον βρήκε νεκρό και ειδοποίησε την αστυνομία.

Χαϊδάρι: Νεκρός ταξιτζής δίπλα στο όχημά του

Σοκαρισμένος ο υπάλληλος καθαριότητας του δήμου Χαϊδαρίου περιέγραψε στο Star τις εικόνες που αντίκρισε, όταν βρήκε νεκρό τον ταξιτζή, πριν ειδοποιήσει τις αρχές.

Ήταν πεσμένος ανάσκελα, με ανοιχτή την πόρτα του οχήματος.

Νεκρός ταξιτζής στο Χαϊδάρι

Το σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο ταξιτζής στο Χαϊδάρι / Φωτογραφία από το δελτίο του Star

Οι αστυνομικοί όταν εντόπισαν το ταξί πήραν αποτυπώματα, όχι μόνο από την πόρτα του αυτοκινήτου, αλλά από ολόκληρο το αμάξωμα. Ακόμα, εντόπισαν ότι η κλειδαριά του τιμονιού ήταν ελαφρά χτυπημένη, σαν κάποιος να τράβηξε το κλειδί με δύναμη.

Χαϊδάρι: Το ενδεχόμενο της ληστείας εξετάζουν οι αρχές πίσω από τον θάνατο

Φθορά στη κλειδαριά του αμαξιού εντόπισαν οι αστυνομικοί στο όχημα του νεκρού ταξιτζή / Φωτογραφία Star

Εκτός από το κλειδί, το γεγονός ότι δε βρέθηκαν χρήματα πάνω στον οδηγό στο τέλος της βάρδιας κάνουν την αστυνομία να πιστεύει ότι είχε προηγηθεί ληστεία.

Το θύμα εργαζόταν στην πιάτσα στον σταθμό Λαρίσης. Οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο ο δράστης να επιβιβάστηκε στο ταξί από τον σταθμό.

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ήδη βίντεο από κάμερες ασφαλείας, όπου φαίνεται ένας άνδρας, πιθανότατα ο δράστης, να απομακρύνεται βιαστικά από το σημείο.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top