Κινδύνεψαν να καούν μέσα σε αυτοκίνητο 3 δήμαρχοι της Φθιώτιδας 

Έπιασε φωτιά το ΙΧ στους Σοφάδες Καρδίτσας ενώ επέστρεφαν από κηδεία 

Κινδύνεψαν να καούν τρεις δήμαρχοι της Φθιώτιδας, δύο γυναίκες και ένας άνδρας, καθώς το αυτοκίνητό τους τυλίχθηκε μέσα σε ελάχιστα λεπτά στις φλόγες. 

Το περιστατικό έγινε το απόγευμα της Παρασκευής, όταν και οι τρεις δήμαρχοι της Φθιώτιδας επέστρεφαν από την Καστοριά, όπου είχαν πάει στην κηδεία του πατέρα του  Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ. Συμεών. 

Το κατεστραμμένο αυτοκίνητο μετά τη φωτιά στην οποία κινδύνεψαν οι δήμαρχοι που επέβαιναν σε αυτό

Ξαφνικά και ενώ βρίσκονταν στους Σοφάδες Καρδίτσας  ο οδηγός, ο δήμαρχος Δομοκού, Μπάμπης Λιόλιος, άκουσε έναν θόρυβο. Σταμάτησε το αυτοκίνητο και εκείνη τη στιγμή ζήτησε από τις δημάρχους Αμφίκλειας -  Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή και Στυλίδας Βιργινία Στεργίου,  να κατέβουν. 

Φωτιά στην εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου - «Άρπαξε» από φλεγόμενο ΙΧ

Ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά βλέπει καπνούς και στη συνέχεια τη φωτιά! 

Και οι τρεις δήμαρχοι θεωρούν ότι «είχαν άγιο» που σώθηκαν. Όσον αφορά το αυτοκίνητο κάηκε ολοσχερώς. 

Δήμαρχος Αμφίκλειας – Ελάτειας: Ό,τι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό   

Τους στίχους του τραγουδιού του Νίκου Πορτοκάλογλου «γιατί, ό,τι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό», ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η Δήμαρχος Αμφίκλειας Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή μετά την περιπέτεια που είχε με τους άλλους δύο δημάρχους.  

Με την ανάρτηση της η κ. Στιβακτή ευχαριστεί τους διερχόμενους οδηγούς για τη βοήθεια τους αλλά και όσους έσπευσαν να της συμπαρασταθούν με τα «εκατοντάδες τηλέφωνα και μηνύματα συμπαράστασης», ζητώντας παράλληλα «ένα μεγάλο συγνώμη για το καρδιοχτύπι που προκαλέσαμε σε όσους μας αγαπάνε».

Ο δήμαρχος Δομοκού Λιόλιος περιέγραψε τις στιγμές αγωνίας που βίωσε με τις δύο δημάρχους

Ο δήμαρχος Δομοκού Λιόλιος περιέγραψε τις στιγμές αγωνίας που βίωσε με τις δύο δημάρχους 

Σοκαρισμένος και ο δήμαρχος Δομοκού Χ. Λιόλιος περιέγραψε στη δημοσιογράφο του Star Τασούλα Παπανικολάου την περιπέτεια που βιώσανε.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top