Πάσχα: Σε ποιες περιοχές «χαλάει» ο καιρός από τη Μεγάλη Παρασκευή

Σύμμαχος ο καιρός για όσους ταξιδέψουν τη Μεγάλη Πέμπτη

Άστατος θα είναι ο καιρός από τη Μεγάλη Παρασκευή σε αρκετές περιοχές της χώρας, ενώ και την Κυριακή του Πάσχα αναμένονται βροχές στη δυτική και βόρεια Ελλάδα. 

Δείτε καθημερινά την πρόγνωση του καιρού από το Star, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Όσοι πάντως, σχεδιάζουν να ταξιδέψουν τη Μεγάλη Πέμπτη είτε οδικώς είτε με πλοίο, θα έχουν τον καιρό σύμμαχο, αφού δε θα αντιμετωπίσουν καιρικά προβλήματα σε στεριά και θάλασσα.  Σύμφωνα με τον διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά, τη Μεγάλη Πέμπτη αναμένεται αραιή συννεφιά και υψηλές θερμοκρασίες 19°C -21°C στην ηπειρωτική χώρα και γύρω στους 19°C- 20 °C στα νησιά.

Από τη Μεγάλη Παρασκευή ο καιρός θα «χαλάσει» στη δυτική και βόρεια Ελλάδα- Θοδωρής Κολυδάς στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Από τη Μεγάλη Παρασκευή ο καιρός θα «χαλάσει» στη δυτική και βόρεια Ελλάδα- Θοδωρής Κολυδάς στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Τη Μεγάλη Παρασκευή ο καιρός θα «χαλάσει» στη δυτική και βόρεια Ελλάδα, κυρίως από το μεσημέρι και μετά. Στην υπόλοιπη χώρα, παρά την αραιή συννεφιά, ο υδράργυρος θα διατηρηθεί γύρω στους 21 °C με 23 °C.

Ανατροπή για τον καιρό το Πάσχα: Με βροχές το ψήσιμο του οβελία

Ανήμερα την Κυριακή του Πάσχα έρχονται βροχές σε όλη τη δυτική Ελλάδα, οι οποίες σταδιακά θα επεκταθούν σε όλες τις περιοχές τη Δευτέρα του Πάσχα.

Καιρός: Οι τέσσερις περιοχές που θα βρέχει το Πάσχα

Στην Αττική δε φαίνεται να βρέξει την Κυριακή του Πάσχα, ενώ στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται οριακά βροχές από το μεσημέρι κι έπειτα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top