Στο μικροσκόπιο των Αρχών η νέα υπόθεση «Greek Mafia»

Ξετυλίγεται το κουβάρι της διαφθοράς

Το κουβάρι της διαφθοράς επίορκων αστυνομικών που φέρεται να εμπλέκονται με κυκλώματα παράνομης διακίνησης καυσίμων, προσπαθούν να ξετυλίξουν η Δικαιοσύνη και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Παρέμβαση Ντογιάκου για σχέσεις νονών της νύχτας με στελέχη της ΕΛΑΣ

Οι διάλογοι που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας σοκάρουν, καθώς αστυνομικοί φέρεται να συνομιλούν με ανθρώπους που δολοφονήθηκαν με «συμβόλαια θανάτου».

Δύο εισαγγελείς και η νεα ηγεσία της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων καλούνται να οδηγήσουν στη Δικαιοσύνη όσους εμπλέκονται στα σκοτεινά κυκλώματα διαφθοράς ανάμεσα σε επιχειρηματίες, μαφιόζους και επίορκους αστυνομικούς.

Αστυνομικοί συνομιλούν με μέλη παράνομων κυκλωμάτων διακίνησης καυσίμων, και όλα αυτά την ώρα που οι κρίσεις στην
Αστυνομία είναι σε πλήρη εξέλιξη. 

Τα κινητά μεσα στα οποία βρέθηκαν οι διάλογοι εντοπίσθηκαν απο τις Αρχές ασφαλείας σε άτομα που δολοφονήθηκαν έπειτα απο συμβόλαια θανάτου και κατέληξαν, σύμφωνα με πληροφορίες, στα συρτάρια των Εσωτερικών υποθέσων όπου ηταν ξεχασμένα μέχρι και την περασμένη εβδομάδα.

Θεοδωρικάκος: Άθλιο το δημοσίευμα για τον γιο μου

Στις ιδιες επικοινωνίες γίνεται προσπάθεια να μετακινηθούν αστυνομικοί, ακόμα και χαμηλόβαθμοι, σε κομβικές υπηρεσίες ώστε να ενημερώνονται για τυχόν κινήσεις της Αστυνομίας.  

«Είχα μόνο μια επιλογή να στείλω τo δημοσίευμα στην υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων και ταυτόχρονα να σταλεί αυτό στον εισαγγελέα για έρευνα» δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος

Σχεδόν ταυτόχρονα περενέβη και ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος ο οποιος έδωσε εντολή στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών να διερευνηθεί άμεσα η υπόθεση από δυο εισαγγελείς.  

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top