Ρόδος: Στο σκαμνί 56χρονος για ασέλγεια 12χρονης

Η μπάλα του κοριτσιού και το «δόλωμα»

Ρόδος: Στο σκαμνί 56χρονος για ασέλγεια 12χρονης

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Δωδεκανήσου θα βρεθεί ένας 56χρονος αλλοδαπός αλβανικής καταγωγής, κατηγορούμενος για ασέλγεια σε βάρος 12χρονης έναντι αμοιβής στη Ρόδο.

Επεισόδια σε Ασπρόπυργο, Χαλκίδα, Ρόδο, μετά τον θάνατο του 16χρονου

Σημειώνεται ότι ο 56χρονος βρίσκεται ήδη στη φυλακή, αφού είχε καταδικαστεί πρωτόδικα, όπως αναφέρει η rodiaki.gr. Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για την υπόθεση ασέλγειας του ανήλικου κοριτσιού, τον Απρίλιο του 2019, από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου και του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης 13 ετών και πρόστιμο ύψους 100.000 ευρώ, χωρίς αναστέλλουσα δύναμη. 

Ποιο ήταν το «δόλωμα»

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κατηγορούμενος φέρεται να είχε παραδεχτεί ότι, το Μάρτιο του 2018, προσέγγισε το ανήλικο κορίτσι όταν εκείνο έπαιζε στην αυλή με μία μπάλα που έπεσε σε μια γλάστρα κι έσπασε ο βασιλικός. Εκείνος τη φώναξε και δίνοντάς της ένα κοκαλάκι για τα μαλλιά, την έπεισε να τον ακολουθήσει στο σπίτι του, όπου προέβη στις φρικιαστικές πράξεις για τις οποίες κατηγορείται. Μάλιστα, το κατηγορητήριο ανέφερε ότι επιχείρησε ακόμα μία φορά να την παρασύρει, χωρίς, ευτυχώς, να τα καταφέρει. 
 

Ρόδος: Κατά φαντασίαν serial killer η 45χρονη οικιακή βοηθός

 Η υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό στις 9 Ιανουαρίου 2023.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top