Μενίδι Ρεπορτάζ Star: Πληροφορίες για πυροβολισμούς από Ρομά

Μάχη σώμα με σώμα - Πετροπόλεμος και φωτοβολίδες ευθείας βολής

Σκηνικό πολέμου στο Μενίδι - Βίντεο από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων STAR

Έκρυθμη είναι η κατάσταση στο Μενίδι αυτή την ώρα κοντά στον καταυλισμό των Ρομά, στην οδό Μόρνου. Ομάδα περίπου 200 Ρομά δίνει μάχη σώμα με σώμα με 40 περίπου αστυνομικούς, την ώρα που ο 16χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. 

Θεσσαλονίκη: Νέα επεισόδια - Πυροβολισμοί, χημικά και φωτιές

Η περιφερειακή Αιγάλεω στον Ασπρόπυργο παραμένει κλειστή.

Ο Βαγγέλης Γκούμας που μετέδωσε το ρεπορτάζ για το STAR βρέθηκε στο επικίνδυνο σημείο και περιέγραψε το πολεμικό σκηνικό που επικρατεί στην περιοχή. Μάλιστα, ακούστηκαν κάποιοι θόρυβοι σαν πυροβολισμοί, όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος του STAR κατά τη διάρκεια της ζωντανής σύνδεσης. 

Πληροφορίες για πυροβολισμούς 

Τις τελευταίες δύο ώρες οι Ρομά πετούν πέτρες από το λόφο της Μόρνου προς τους αστυνομικούς, οι οποίοι είναι βαριά θωρακισμένοι, με το δρόμο να έχει μετατραπεί σε χωματόδρομο. 

Σημαδεύουν τους αστυνομικούς και πετούν φωτοβολίδες ευθείας βολής 

Πετροπόλεμος

Οι αστυνομικοί, από την πλευρά τους, προσπαθούν να περιορίσουν την ομάδα των Ρομά, ωστόσο δεν υπάρχει αριθμητική ισορροπία μεταξύ τους.

Θεσσαλονίκη: Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στον αστυνομικό

Σημειώνεται ότι σ' ένα σκηνικό που μυρίζει μπαρούτι, οι Ρομά σημαδεύουν με λέιζερ, πετούν φωτοβολίδες ευθείας βολής προς τους άνδρες της ΟΠΚΕ και εξαγριωμένοι βρίζουν τους αστυνομικούς. Μάλιστα, όλα αυτά συμβαίνουν στα μάτια μικρών παιδιών. 

Δείτε ολοκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top