Τροχαίο Μεσογείων: Θρήνος για τον 28χρονο αρχισμηνία που σκοτώθηκε

Απαρηγόρητοι οι φίλοι του και οι συνάδελφοί του

Θρήνος για τον 28χρονο ένστολο της Πολεμικής Αεροπορίας που σκοτώθηκε στη Μεσογείων / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Ανείπωτος είναι ο πόνος των φίλων και των συγγενών του 28χρονου αρχισμηνία, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Λεωφόρο Μεσογείων, χθες τα ξημερώματα. 

Η είδηση του θανάτου του έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην 114η Πτέρυγα Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας στην Τανάγρα. 

Μεσογείων: 28χρονος ένστολος ο άνδρας που παρασύρθηκε από δύο ΙΧ

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι έσβησε για πάντα το χαμόγελο του 28χρονου Ανδρέα Τζαμτζή, ο οποίος υπηρετούσε ως ηλεκτρολόγος στην Πολεμική Αεροπορία. 

Ο 28χρονος που σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Μεσογείων

Ο 28χρονος αρχισμηνίας έτρεχε να προλάβει το υπηρεσιακό λεωφορείο και παρασύρθηκε από δύο αυτοκίνητα - Facebook

«Όχι αγόρι μου όμορφο δεν μπορεί, δεν μπορεί να ήσουν εσύ αυτός που άκουσα πρωΐ πρωΐ στις ειδήσεις, αχ αγοράκι μου χρυσό πόσο λυπάμαι, λυπάμαι, λυπάμαι. Πόσο άδικη η ζωή μα πόσο άδικη!», γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μια οικογενειακή φίλη, ενώ ένας συνάδελφός του 28χρονου αναρωτιέται με πικρία «Γιατί πάντα τα καλύτερα παιδιά μας αφήνουν έτσι… ».

Μεσογείων: Νεκρός ο πεζός που παρασύρθηκε από δύο ΙΧ

Οδύνη και για τον αδελφό του άτυχου αρχισμηνία ο οποίος τον αποχαιρετά με μια φωτογραφία από ένα μαύρο τριαντάφυλλο και ένα λιτό «Αδελφέ μου».

Μεσογείων: Το άγχος του στοίχισε τη ζωή του

Χθες το πρωί ο 28χρονος είχε φύγει νωρίς από το σπίτι του στο Νέο Ψυχικό για να πάει στη δουλειά του. Σύμφωνα με πληροφορίες είχε καθυστερήσει κι έτρεχε για να προλάβει το υπηρεσιακό λεωφορείο, ώστε να φτάσει εγκαίρως στη Μονάδα του. 

28χρονος αρχισμηνίας

Συντετριμμένοι είναι οι συνάδελφοι και οι φίλοι του 28χρονου αρχισμηνία που σκοτώθηκε στη λεωφόρο Μεσογείων - Facebook

Στην προσπάθειά του να διασχίσει κάθετα τη λεωφόρο Μεσογείων, στο ύψος της γέφυρας Καλατράβα, ένα ΙΧ του στρατού με συμβατικές πινακίδες, και οδηγό έναν φαντάρο, τον παρέσυρε και τον εκτίναξε στο αντίθετο ρεύμα. Δευτερόλεπτα μετά ο άτυχος νεαρός χτυπήθηκε από δεύτερο αυτοκίνητο. 

Ο 28χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στον Ευαγγελισμό όπου λίγη ώρα μετά κατέληξε, καθώς έφερε βαριά τραύματα σε όλο του το σώμα.

Ανδρέας Τζαμτζής

Η κηδεία του Ανδρέα Τζαμτζή θα γίνει στη γενέτειρά του, τον Βόλο - Facebook

Ο Ανδρέας γεννήθηκε το 1994 και έμενε μέχρι τα 18 του στη Νέα Ιωνία Βόλου. Σπούδασε ηλεκτρολόγος στην Σχολή Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας και υπηρετούσε αρχισμηνίας στην 114 Πτέρυγα Μάχης στην Τανάγρα.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα γίνει στον Βόλο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top