Μεσογείων: 28χρονος ένστολος ο άνδρας που παρασύρθηκε από δύο ΙΧ

Έτρεχε να προλάβει το λεωφορείο για να πάει στην Τανάγρα

Θρήνος για τον 28χρονο ένστολο της Πολεμικής Αεροπορίας που σκοτώθηκε στη Μεσογείων / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Ένας 28χρονος, ένστολος της Πολεμικής Αεροπορίας, είναι ο άνδρας ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο σήμερα το πρωί στο τροχαίο που σημειώθηκε στη λεωφόρο Μεσογείων στο ύψος της γέφυρας Καλατράβα. 

Μεσογείων: Νεκρός ο πεζός που παρασύρθηκε από δύο ΙΧ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας υπηρετούσε στην 114η Πτέρυγα Μάχης στην Τανάγρα. Το πρωί γύρω στις 05:40 προσπάθησε να διασχίσει κάθετα τη λεωφόρο Μεσογείων στο ρεύμα προς Αθήνα, κάτω από τη γέφυρα της Κατεχάκη. 

Τότε ένα αυτοκίνητο του στρατού ξηράς με συμβατικές πινακίδες, που οδηγούσε ένστολος τον παρέσυρε και τον πέταξε στο αντίθετο ρεύμα, όπου τον χτύπησε και δεύτερο αυτοκίνητο. 

Ο άνδρας μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου άφησε την τελευταία του πνοή. Στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο μεταφέρθηκε τραυματισμένος και ο οδηγός του πρώτου αυτοκινήτου. 

Σε νεότερη ανακοίνωσή της η Πολεμική Αεροπορία επιβεβαίωσε τελικά ότι ο Αρχισμηνίας (ΤΗΓ) Α.Τ., 28 ετών, που υπηρετούσε στην 114 Πτέρυγα Μάχης, τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο δυστύχημα επί της Λεωφόρου Μεσογείων, ενώ μετέβαινε στη Μονάδα του.

Προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του τρομακτικού τροχαίου διενεργεί η Τροχαία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top