Οικογένεια Καρολάιν: Οι γονείς του πιλότου να βλέπουν τη Λυδία μέσω Skype

Η επιμέλεια του παιδιού έχει αφαιρεθεί από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Μέσω skype θα ζητήσει η οικογένεια της Καρολάιν να βλέπουν τη μικρή Λυδία οι γονείς του πιλότου - Βίντεο από Αλήθειες με τη Ζήνα

Η κόρη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και της αδικοχαμένης Καρολάιν, η μικρή Λυδία, ζει πλέον στις Φιλιππίνες μαζί με τη γιαγιά της.

 Στις Φιλιππίνες η μικρή Λυδία μαζί με τη μητέρα της Καρολάιν

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» στις 25 Νοεμβρίου πρόκειται να συζητηθεί η αίτηση που έχει κάνει η οικογένεια της Καρολάιν προκειμένου να αλλάξει και επισήμως ο τρόπος επικοινωνίας των γονέων του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου με τη μικρή Λυδία.

Σύμφωνα με την εκπομπή νομικοί κύκλοι λένε πως αυτό που θα προταθεί από την οικογένεια της Καρολάιν είναι οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου να βλέπουν το παιδί και να υπάρχει επικοινωνία με αυτό μέσω Skype. 

«Τείχος» από τη μητέρα της Καρολάιν στον πιλότο - «Δε θέλουμε τα λεφτά σου»

Επιπλέον, η γονική μέριμνα και η επιμέλεια του παιδιού έχει αφαιρεθεί από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μεταβίβασε την περιουσία του στη μικρή Λυδία

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε ξεκινήσει την διαδικασία για να μεταβιβάσει κινητή και ακίνητη περιουσία στην κόρη του. Μια κίνηση, ωστόσο, που βρίσκει «τείχος» απο την οικογένεια της αδικοχαμένης Καρολάιν. 

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μεταβίβασε την περιουσία του στη μικρή Λυδία

Την επιμέλεια του παιδιου έχουν οι γονείς της Καρολάιν, οι οποίοι θα πρέπει να  συναινέσουν για να ολοκληρωθεί η διαδικασία, όμως οι γονείς της αδικοχαμένης κοπέλας δεν φαίνεται να είναι πρόθυμοι για κάτι τέτοιο.

Δείτε την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top