Κολωνός: «Κάνεις τα ίδια και στη μαμά μου;»

Νέα στοιχεία από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου των εμπλεκόμενων

Κολωνός: Μήνυμα 12χρονης Σε 53χρονο - Κάνεις Τα Ίδια Στη Μαμά;

Στο «φως» νέα μηνύματα που αντάλλαξε η 12χρονη στον Κολωνό με τον 53χρονο. Σε ένα από αυτά φέρεται να ρωτά τον άνδρα που κατηγορείται ότι τη βίαζε και την εξέδιδε εάν κακοποιεί σεξουαλικά και τη μητέρα της. Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των εμπλεκόμενων στην υπόθεση προσώπων αναμένεται να φέρει συγκλονιστικές αποκαλύψεις.

Κολωνός: Απολογούνται οι 3 συλληφθέντες - Τι κατέθεσε η αδελφή της 12χρονης

Ανατριχίλα προκαλούν τα νέα στοιχεία που έρχονται καθημερινά στο «φως» της δημοσιότητας από την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό. Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των εμπλεκόμενων έχει αποκαλύψει τα μηνύματα που αντάλλασσαν τόσο η μητέρα της ανήλικης με τον 53χρονο, όσο και η ανήλικη με τον κατηγορούμενο για τον βιασμό της.

Κολωνός: «Θα σας πάρει όλους η μπάλα. Και τη γυναίκα και τον γιο σου»

Σε ένα από αυτά, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο Πέτρος Κουσουλός, το παιδί φέρεται να ρωτάει τον 53χρονο εάν κακοποιούσε σεξουαλικά και τη μητέρα της. 

«Έκανες και στη μαμά μου τα ίδια;»

Ακόμα, σύμφωνα με πληροφορίες της Ρούλας Κουσκουρή στην εκπομπή,  υπάρχουν πολλά μηνύματα που αντάλλαξαν η 37χρονη με τον κατηγορούμενο παιδοβιαστή και μαστροπό, αλλά και κλήσεις το επίμαχο διάστημα από τις 3 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 7 Οκτωβρίου, ημέρα που συνελήφθη ο 53χρονος.

Απαντήσεις στην υπόθεση αναμένεται να δώσουν τα στίγματα GPS των κινητών της 12χρονης και του κατηγορούμενου. Σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να διαλευκανθεί πότε εστάλησαν κάποια μηνύματα και αν θύτης, μητέρα και θύμα βρίσκονταν μαζί ή έκαναν ταυτόχρονα κάποια διαδρομή. 

Κολωνός: Τα μηνύματα, τα εμβάσματα και το σήμα WiFi «έκαψαν» τη μητέρα της 12χρονης

Παρά την άρνηση της μητέρας ότι δεν εμπλέκεται στην υπόθεση μαστροπείας του ίδιου του παιδιού της, υπάρχουν στοιχεία στη δικογραφία που προκαλούν ερωτήματα. 

Αρχικά, έχουν βρεθεί μηνύματα που αντάλλαξε με τον 53χρονο, στα οποία φέρεται να του ζητά επανελλειμένα χρήματα.

Ακόμα, βρέθηκαν στον λογαριασμό της εμβάσματα με μικρά χρηματικά ποσά, τα οποία, σύμφωνα με τον δικηγόρο της Απόστολο Λύτρα, δεν εμβάστηκαν από τον συγκατηγορούμενο της για μαστροπεία, αλλά από άλλα πρόσωπα. 

Τέλος, ένα από τα στοιχεία που έπαιξαν ρόλο στην άσκηση ποινικήςε δίωξης είναι η ενεργοποίηση του ψεύτικου προφίλ του κοριτσιού σε ιστότοπο ραντεβού, από το WiFi του σπιτιού. Το στοιχείο αυτό, κατά τη δικογραφία, καθιστά την 37χρονη μητέρα ύποπτη ως συνδιαχειρίστρια του επίμαχου λογαριασμού που είχε δημιουργήσει ο κατηγορούμενος.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top