Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε στείλει χυδαίο μήνυμα και στην Καρολάιν

«Στο νησί ήταν γνωστός ως γλοιώδης άνθρωπος», ανέφερε φίλη της

Χυδαίο μήνυμα στην Καρολάιν φέρεται να είχε στείλει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος - Βίντεο από ΑΝΤ1

Σε αποκάλυψη για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο προχώρησε η κολλητή φίλη της αδικοχαμένης Καρολάιν τονίζοντας πως ο παρουσιαστής της είχε στείλει χυδαίο μήνυμα όταν ήταν μόλις 15 ετών.

Σύμφωνα με τη φίλη της, ο πρώην συμπαρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα, είχε στείλει χυδαίο μήνυμα στην Καρολάιν και της είχε ζητήσει να πάνε μαζί για κατάδυση. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κατάγεται και αυτός από την Αλόννησο, όπως και η Καρολάιν.

Παναγιωτόπουλος: Γνωστή δημοσιογράφος είδε «ροζ» βίντεο της στο διαδίκτυο

Μιλώντας για πρώτη φορά σε δημοσιογραφούς για την τηλεόραση του ΑΝΤ1 η κολλητή της Καρολάιν αποκάλυψε πως ο Παναγιωτόπουλος ήταν γνωστός στο νησί ως «γλοιώδης άνθρωπος».

«Τρία- τέσσερα χρόνια ήμασταν καλές φίλες. Ο πιο χαμογελαστός άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Έξω καρδιά. Κοινωνική φουλ, πηγαίναμε για καταδύσεις μαζί και προσκοπισμό. Ήταν άτομο με ενέργεια, πάθος για να εξερευνήσει τα πάντα», είπε στον ΑΝΤ1 η φίλη της Καρολάιν.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Κλειστό το μαγαζί του στην Αλόννησο

 «Τον είχαμε γνωρίσει, ήταν στο ίδιο, τέλος πάντων, καταδυτικό κέντρο, που κάναμε τις καταδύσεις εμείς, ήταν και ο Στάθης. Τον ξέραμε γενικότερα τον Στάθη. Της είχε στείλει και μήνυμα, θυμάμαι, τότε που κάναμε τις καταδύσεις. Χυδαία θυμάμαι ήταν, το τι της έλεγε δε θυμάμαι. “Πότε κούκλα μου θα πάμε μαζί για κατάδυση;” κάτι τέτοια, αλλά γενικότερα ξέραμε ότι είναι γλοιώδης άνθρωπος, όλη η Αλόννησος το ήξερε ότι είναι γλοιώδης. Ότι έκανε αυτό που έκανε όχι. Αλλά όλοι ξέραμε ότι είναι αισχρός», περιέγραψε η κοπέλα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top