Μπ. Αναγνωστόπουλος: Η στιγμή που η μητέρα του αρνείται ότι είναι γιος της

Γιατί η γυναίκα αρνήθηκε την ταυτότητά της

Αρνήθηκε την ταυτότητά της η μητέρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Επέστρεψε στα μεροκάματα στο κυλικείο της φυλακής

Ενάμιση χρόνο μετά τη στυγερή δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, ο καταδικασμένος για το στυγερό έγκλημα Μπάμπης Αναγνωστόπουλος παραμένει στη φυλακή, όπου εκτίει την ποινή του. 

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μεταβίβασε την περιουσία του στη μικρή Λυδία

Από την πλευρά της, η μητέρα του καθ΄ομολογίαν δολοφόνου της Καρολάιν αρνήθηκε ενώπιον της κάμερας της εκπομπής «Super Κατερίνα την ταυτότητά της.

Συγκεκριμένα, όταν η δημοσιογράφος τη ρώτησε εάν επέστρεψε από την Αλόννησο, η γυναίκα αρνήθηκε με ένταση ότι είναι αυτή. «Λάθος κάνετε!», είπε και έτρεξε να απομακρυνθεί από την κάμερα.

μητέρα Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Παρά την έντονη δυσαρέσκεια και άρνησή της, ο συνήγορος υπεράσπισης του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, επιβεβαίωσε στην εκπομπή ότι όντως πρόκειται για τη μάνα του πιλότου. Μάλιστα, εξήγησε ότι κράτησε αυτή τη στάση γιατί δε νιώθεί άνετα με τους δημοσιογράφους.

«Ο χαρακτήρας που έχει δείξει μέχρι στιγμής η συγκεκριμένη γυναίκα είναι παραδειγματικός», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαϊωαννίδης.

Σημειώνεται ότι μετά τη δολοφονία της Καρολάιν και την αποκάλυψη ότι ο πιλότος ήταν ο δολοφόνος της, η κόρη του ζευγαριού, η μικρή Λυδία ζει πλέον με τους γονείς της Καρολάιν στην Αλόννησο. Οι γονείς του Αναγνωστόπουλου διατηρούν καλές σχέσεις με τους γονείς του θύματος για χάρη της εγγονούλας τους.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top