Διονύσης Σιμόπουλος: Έτσι αποχαιρέτησε τους φίλους του

Το μήνυμα που έστειλε μέσω των παιδιών του

Ο Διονύσης Σιμόπουλος «έφυγε» χθες από τη ζωή μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, κι έγινε… αστρόσκονη, όπως άλλωστε πίστευε κι ο ίδιος, επιστρέφοντας στο σύμπαν, που τόσο αγαπούσε. 

Πέθανε ο σπουδαίος αστροφυσικός Διονύσης Σιμόπουλος

Μέχρι τέλος μάλιστα διατήρησε το πηγαίο χιούμορ του, που τον έκανε έναν ξεχωριστό δάσκαλο, που είχε πάντα να διηγηθεί υπέροχες ιστορίες για τους πλανήτες και τους γαλαξίες. 

Διονύσης Σιμόπουλος

Ο Διονύσης Σιμόπουλος

Το χιούμορ του επιστράτευσε και για το τέλος της ζωής του, αφήνοντας στα παιδιά του μια σημαντική αποστολή. Να στείλουν το τελευταίο του μήνυμα στους φίλους του. 

Κι εκείνα ως αγγελιοφόροι ικανοποίησαν την τελευταία του επιθυμία. Άλλαξαν τη φωτογραφία του εξωφύλλου στη σελίδα του στο Facebook με μία που είχε τη φωτογραφία από τους τίτλους τέλους της διάσημης σειράς κινουμένων σχεδίων «Bugs Bunny» που έγραφαν μετά το τέλος κάθε επεισοδίου «That’s all folks».

«Ο μπαμπάς μας πριν δύο ημέρες μου ζήτησε να αλλάξω αυτό το cover photo. Κράτησε το χιούμορ του μέχρι τέλους. “Έφυγε” με χαμόγελο στα χείλη», αναφέρει η ανάρτηση με το νέο cover photo που ανέβασαν τα παιδιά του.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top