Από έμφραγμα ο θάνατος του 49χρονου στην Πάτρα

«Τον έδιωξαν να πεθάνει στον δρόμο» λέει η αδελφή του

Από έμφραγμα κατέληξε ο άτυχος 49χρονος - Βίντεο από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Υπέστη έμφραγμα και κατέληξε ο άτυχος 49χρονος στην Πάτρα σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή. Ο Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης είχε διατάξει ΕΔΕ ώστε να διερευνηθούν τα αίτια της τραγωδίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κωνσταντίνας Τσεγγενέ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star, ο ιατροδικαστής Ανδρέας Γκότσης έκανε τη νεκροψία-νεκροτομή στη σορό του 49χρονου ζαχαροπλάστη.

Πάτρα: Πέθανε αβοήθητος, λίγα λεπτά αφού τον έδιωξαν από το νοσοκομείο

Το συμπέρασμα του ιατροδικαστή είναι ότι ο 49χρονος υπέστη έμφραγμα και κατέληξε. Πληροφορία που ανέφερε ότι ο 49χρονος κατέληξε μετά από σχεδόν δύο ώρες από την επίσκεψη του στο νοσοκομείο Αγίος Ανδρέας διαψεύδεται από το περιβάλλον του. Σύμφωνα με πληροφορίες του Star συγγενικό του πρόσωπο είπε ότι μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα τους είπε ότι πάει στο νοσοκομείο. Περίπου στη μια παρά πέντε ο 49χρονος επικοινώνησε με τον αδελφό του, ο οποίος μέσα σε δέκα λεπτά βρέθηκε στο πλευρό του. Ελάχιστα λεπτά αργότερα τον έχασε μέσα στα χέρια του και ενώ βρίσκονταν καθ΄ οδόν για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.

Αδελφή 49χρονου: «Τον διώξανε να πεθάνει στον δρόμο»

Η αδελφή του άτυχου 49χρονου μίλησε αποκλειστικά στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star και την Άννα Σανοζίδου.

 «Όλη η οικογένεια ζητάει να μάθει. Η μάνα, τα αδέρφια, οι αδερφές, τα ανίψια του. Και να τιμωρηθούν παραδειγματικά όλοι όσοι ευθύνονται για αυτό που συνέβη. Που άφησαν τον αδερφό μου αβοήθητο. Να τιμωρηθούν παραδειγματικά από τον πρώτο ως τον τελευταίο» είπε η αδελφή του 49χρονου.

Ξέσπασε η αδελφή του 49χρονου - Βίντεο από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

«Αφήσανε 49χρονο παλικάρι να πεθάνει στον δρόμο. Τον διώξανε να πεθάνει στον δρόμο. Εν έτει 2022. Στην τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας. Έκαναν εικονική διάγνωση. Τι θα πω εγώ στην μάνα μου που μέσα σε 10 μήνες έθαψε δύο παιδιά.» κατέληξε.

Πάτρα: «Πέθανε στα χέρια μου» - Ξέσπασε και ο αδελφός του 49χρονου αποκλειστικά στο Star.gr

Όπως περιέγραψε αποκλειστικά στο star.gr, ο αδερφός του πέθανε μέσα σε τρία λεπτά, στα χέρια του.«Όταν μιλήσαμε ήταν πολύ φοβισμένος γιατί πονούσε πολύ. Με πήρε μετά από λίγο και μου είπε ότι τον έδιωξαν από τον νοσοκομείο και ότι πρέπει να πάει στο Ρίο γιατί τον έδιωξαν και δεν αισθανόταν καθόλου καλά», είπε και πρόσθεσε:

Όταν τον συνάντησα έξω από το νοσοκομείο ήταν πολύ άσχημα. Μέσα σε τρία λεπτά πέθανε στα χέρια μου, έπαθε ανακοπή. Φτάσαμε στο Ρίο, αλλά ήταν πολύ αργά. Αν είχα αργήσει τρία λεπτά θα τον έβρισκα νεκρό στον δρόμο.

Θάνατος 49χρονου Πάτρα: ΕΔΕ διέταξε ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης

Για τον τρόπο που οι νοσηλευτές του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» αντιμετώπισαν τον αδερφό του είπε: «Δύο νοσηλεύτριες τον είδαν. Τους είπε ότι πονάει, όμως τον έδιωξαν για το Ρίο», κατέληξε.

Ο δεύτερος αδερφός του 49χρονου, μιλώντας και αυτός αποκλειστικά στο star.gr καταγγέλλει ότι στον «Άγιο Ανδρέα» δεν εξέτασαν τον αδερφό του.

«Πήγε στον Άγιο Ανδρέα και ο σεκιουριτάς τον έδωσε στις νοσηλεύτριες. Τους εξήγησε ότι τον πονάει η πλάτη και εκείνες του είπαν ότι δεν εφημερεύει το νοσοκομείο και να πάει στο Ρίο. Ο Θοδωρής έπαιρνε την αδερφή μου και τον αδερφό μου τηλέφωνο, ο οποίος τον πήρε από τον Άγιο Ανδρέα για να τον πάει στο Ρίο», είπε συγκλονισμένος ο ένας αδερφός του και πρόσθεσε:

Πάτρα: «Πέθανε στα χέρια μου» - Ξεσπά ο αδελφός του 49χρονου

«Μετά από 5 χλμ λιποθύμησε στο αυτοκίνητο. Στο Ρίο απλά επιβεβαίωσαν τον θάνατο. Στον Άγιο Ανδρέα δεν του πήραν ούτε την πίεση, κάποιος πρέπει να παρέμβει. Θέλουμε την παρέμβαση του Εισαγγελέα, ποιος θα μας προστατέψει;» είπε..

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top