Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Καθαρίζει σκάλες μέσα στις φυλακές

Τι είπε ο δικηγόρος του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Στα μεροκάματα επέστρεψε μέσα στις Φυλακές Μαλανδρίνου ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος από εδώ και πέρα θα καθαρίζει σκάλες.

Όπως αποκαλύπτει ο δικηγόρος του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Τασούλα Παπανικολάου, ο δολοφόνος της Καρολάιν ζητά να εργαστεί για να μειώσει στο μέλλον της ποινή του. Ταυτόχρονα επιμένει στο αίτημά του να επιστρέψει στον Κορυδαλλό γιατί δεν αισθάνεται όπως λέει  ασφαλής.

«Θέλω να κάνω μεροκάματα μέσα στο κυλικείο της φυλακής», είπε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στο αρμόδιο συμβούλιο όταν μεταφέρθηκε στο Μαλανδρίνο. «Θα κάνεις μεροκάματα» του απάντησαν «αλλά θα καθαρίζεις τις σκάλες στην Ζ πτέρυγα που κρατείσαι».

Η απόφαση να καθαρίζει σκάλες με κουβά και σφουγγαρίστρα δεν άρεσε καθόλου στον δολοφόνο της Καρολάιν αλλά δεν μπορεί να κάνει και άλλιως. Θέλει πάση θυσία να κάνει μεροκάματα για να δείξει καλή διαγωγή και να μειώσει μετά το εφετείο την ποινή του.

Πατέρας Καρολάιν: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα πρέπει να υποφέρει

«Η εργασία που κάνει κάποιος κρατούμενος και ο εντολέας μου στη συγκεκριμένη περίπτωση εντός του καταστήματος κράτησης σίγουρα δείχνουν το ήθος του εντός της φυλακής και θα αξιολογηθεί καταλλήλως από το μικρό ορκωτό εφετείο όταν δικαστεί η απόφαση», είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης. 

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ελπίζει στο δίκη του στο Εφετείο να είναι φοιτητής νομικής καθώς όπως έχει δηλώσει θέλει να δώσει Πανελλήνιες. 

Ο δολοφόνος της Καρολάιν θα βρεθεί άμεσα αντιμέτωπος και με την οικογένεια της Καρολάιν καθώς όπως έχει δηλώσει ο πατέρας της θα ζητήσουν να αλλάξουν το επίθετο στη μικρή Λυδία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top