Καταπέλτης ο εισαγγελέας για Λιγνάδη: Ζήτησε την ενοχή του για 3 βιασμούς

Αναξιόπιστος ο καταγγέλλων που εξαφανίστηκε

Την ενοχή του Δημήτρη Λιγνάδη για τους βιασμούς των τριών ανηλίκων καταγγελλόντων ζήτησε ο εισαγγελέας Έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Απολογία Λιγνάδη: «Δεν κατηγορούμαι εδώ για πέφτουλας. Βιαστής δεν είμαι»

Ο εισαγγελέας ζήτησε αθώωση για την τέταρτη πράξη βιασμού σε βάρος ενήλικα άνδρα που αποδίδεται στον Δημήτρη Λιγνάδη καθώς ο μάρτυρας δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο και σύμφωνα με τον εισαγγελέα γεννώνται αμφιβολίες για την αξιοπιστία του.

Δημήτρης Λιγνάδης: «Νόμιζα ότι το ένταλμα σύλληψής μου ήταν τρολιά»

Σύμφωνα με τον εισαγγελικό λειτουργό αποδείχθηκαν πλήρως όσα κατήγγειλαν οι τρεις ανήλικοι κατά τον χρόνο τέλεσης της πράξης, ενώ δεν αποδείχθηκαν οι ισχυρισμοί που προέβαλε ο κατηγορούμενος περί σκευωρίας και πλεκτάνης που εξυφάνθηκαν στο πρόσωπό του.

Γιάννης Λιγνάδης: «Με την απολογία του αδερφού μου, Δημήτρη Λιγνάδη αποδείχτηκε ότι η υπόθεση είναι προϊόν σκευωρίας»

Λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η όλη διαδικασία, ο αδελφός του Δημήτρη Λιγνάδη, Γιάννης Λιγνάδης, μίλησε στα τηλεοπτικά συνεργεία που βρέθηκαν έξω από το Μικτό Ορκωτό δικαστήριο, εκφράζοντας την πίστη του στην κρίση της ελληνικής δικαιοσύνης αλλά και την πεποίθηση πως όλη αυτή η ιστορία είναι ένα προϊόν σκευωρίας.

«Με την απολογία του Δημήτρη Λιγνάδη ολοκληρώθηκε ο λόγος της υπερασπίσεως, ο οποίος απέδειξε ότι όλη αυτή η περίφημη υπόθεση είναι ένα προϊόν σκευωρίας συγκεκριμένων προσώπων με συγκεκριμένα συμφέροντα. Τον λόγο σήμερα παίρνει η δικαιοσύνη, τα θεσμικά όργανα, οι λειτουργοί της και ευχόμαστε, είμαστε σίγουροι, ότι θα πράξει το σωστό έτσι όπως αυτό ορίζεται από το Σύνταγμα.

Ο αδελφός μου όλο αυτό το διάστημα είναι ψύχραιμος και νηφάλιος. Εσωτερικώς δεν ξέρω, κάποια στιγμή θα ερωτηθεί και θα σας τα πει όλα. Τον εσωτερικό του κόσμο δεν είμαι σε θέση να τον γνωρίζω… Αυτό που περιμένει είναι το αυτονόητο, περιμένει την αλήθεια».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top