Γλυκά Νερά: «Ήθελε 2.000 ευρώ από τη μητέρα της Καρολάιν στην κηδεία»

Όλα όσα αποκάλυψε η φίλη της Καρολάιν στο δικαστήριο

Σε μία σοκαριστική αποκάλυψη προχώρησε σήμερα η φίλη της οικογένειας της Καρολάιν, η οποία κατέθεσε στο δικαστήριο. Η γυναίκα κατέθεσε πως η μητέρα της Καρολάιν, μετά την ομολογία του κατηγορούμενου, της εξομολογήθηκε πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος της πήρε την ημέρα της κηδείας 2.000 ευρώ. 

Συγκεκριμένα, η μάρτυρας ανέφερε πως η μητέρα της Καρολάιν της είχε πει: «Να φανταστείς το τέρας όχι μόνο με πήγε να διαλέξω το φέρετρο αλλά με έβαλε ακόμα και να το πληρώσω. Την ημέρα της κηδείας του έδωσα 2.000 ευρώ».

Γλυκά Νερά: «Ψυχορραγούσε στα χέρια του. Την ένιωθε και τη δολοφόνησε»

Η μάρτυρας εξήγησε τους λόγους που η μητέρα της Καρολάιν δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, λέγοντας πως νιώθει οργή για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. 

«Δεν μπορεί να αντικρίσει τον κατηγορούμενο, όχι μόνο διότι σκότωσε το παιδί της. Έβαλε και το εγγόνι της πάνω στο "φέρετρο" αλλά της έπαιζε και όλο αυτό το θέατρο επί 37 ημέρες», κατέθεσε η μάρτυρας.

Γλυκά Νερά: «Εγώ είμαι η φωνή της ψυχής της Καρολάιν»

«Η Καρολάιν ήταν ένας γλυκύτατος άνθρωπος»

Στη συνέχεια της διαδικασίας κατέθεσε εθελόντρια από το φιλοζωικό σωματείο, όπου η Καρολάιν υιοθέτησε τη Ρόξυ, το σκυλί που κρέμασε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος από τα κάγκελα του σπιτιού τους στα Γλυκά Νερά. 

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

«Όλα ξεκίνησαν με την αίτηση της Καρολάιν να υιοθετήσει ένα κουταβάκι. Πήρα τηλέφωνο και απάντησε ο κατηγορούμενος. Τους πρότεινα κουτάβι και κλείσαμε το ραντεβού».

Δίκη Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: «Είχε πρόσβαση στην τοποθεσία της Καρολάιν»

Πρόεδρος : Θα μας δώσετε στοιχεία για τον χαρακτήρα της Καρολάιν;

«Ένας γλυκύτατος άνθρωπος, εκδηλωτική όταν είδε το κουτάβι. Ήταν παρών ο κατηγορούμενος αλλά η Καρολάιν ήταν περισσότερο εκδηλωτική», είπε μεταξύ άλλων η εθελόντρια. 

Η δίκη διεκόπη και θα συνεχιστεί στις 10 Μαΐου. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top