Πατέρας Καρολάιν: «Μακάρι να μπορούσα να πιάσω στα χέρια μου τη νυφίτσα»

Ξεκινά η δίκη για τη δολοφονία της Καρολάιν - «Εν βρασμώ» θα πει ο Μπάμπης

Ξεκινά αύριο η πολύκροτη δίκη για τη γυναικοκτονία της Καρολάιν Κράουτς, της 20χρονης που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στις 11 Μαΐου του 2021 στα Γλυκά Νερά. Ο πιλότος θα υποστηρίξει ότι η Καρολάιν είχε εκρήξεις θυμού. Θα καταθέσουν τουλάχιστον πέντε μάρτυρες υπέρ του, ενώ εννέα θα υποστηρίξουν ότι είναι ένοχος. Ισόβια ζητά ο πατέρας της Καρολάιν.

Ο 34χρονος, ο οποίος έχει ομολογήσει ότι έπνιξε τη μητέρα του παιδιού του, αναμένεται να υποστηρίξει ότι έδρασε εν βρασμώ ψυχής. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα παρουσιάσει την Καρολάιν ως «βίαιη και ναρκισσιστική», ενώ θα χρησιμοποιήσει και το ημερολόγιό της. Μάλιστα, η υπερασπιστική του γραμμή θα είναι ότι «εξοργίστηκε» όταν η Καρολάιν πάνω στον θυμό της έσπρωξε την κούνια του παιδιού τους. 

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και η Καρολάιν Κράουτς

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος εκτός από το ότι σκότωσε τη γυναίκα του, σκηνοθέτησε και όλη τη δολοφονία έτσι ώστε να μοιάζει με ληστεία. Έδεσε τα χέρια και τα πόδια του και έβαλε ταινία στο στόμα του, ενώ τοποθέτησε το μωρό τους πάνω στο άψυχο σώμα της Καρολάιν. Επίσης, σκότωσε τον σκύλο τους και τον κρέμασε από τα κάγκελα της μονοκατοικίας τους προκειμένου να «πείσει» το πανελλήνιο για τη «σκληρότητα» των ληστών. Μετά από 37 μέρες και αμέσως μετά το μνημόσυνο που έγινε για την Καρολάιν, στο οποίο και παρευρέθηκε, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ομολόγησε το έγκλημα, μετά από μαραθώνια ανάκριση από τους αστυνομικούς. 

Οι μάρτυρες που θα καταθέσουν στη δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου 

Στη δίκη υπέρ του συζυγοκτόνου θα καταθέσουν και 5 μάρτυρες. Ανάμεσά τους ένας ιατροδικαστής και ένας ψυχίατρος που θα πουν ότι η Καρολάιν είχε «εκρήξεις θυμού»

Στην άλλη πλευρά θα βρεθεί η σύμβουλος ψυχικής υγείας της Καρολάιν, η οποία θα καταθέσει ως μάρτυρας για την ενοχή του γυναικοκτόνου, μαζί με συγγενείς, φίλους και γείτονες του ζευγαριού. Συνολικά θα καταθέσουν τουλάχιστον εννέα μάρτυρες κατηγορίας. 

Γλυκά Νερά: Ιατροδικαστής και ψυχίατρος στη δίκη ως μάρτυρες για τον πιλότο

Στη δίκη αναμένεται να βρεθεί η μητέρα της αδικοχαμένης Καρολάιν, η οποία έχει αναλάβει την ανατροφή της δίχρονης εγγονής της, Λυδίας. Όπως αποκαλύπτει στη Daily Mail, ο πατέρας της Καρολάιν δε θα πάει στη δίκη γιατί δε θα αντέξει το ταξίδι από την Αλόννησο στην Αθήνα, καθώς έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας. 

Καρολάιν Κράουτς

Ο δικηγόρος του καθ΄ ομολογίαν δολοφόνου, κ. Αλέξανρος Παπαιωαννίδης, δήλωσε πως υπάρχουν πολλά στοιχεία που θα «φωτίσουν» την υπόθεση. 

Αποκάλυψε, μάλιστα, πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος πλέον δεν έχει καμία επαφή με την κόρη του, μετά από εισαγγελική εντολή. 

Πατέρας Καρολάιν: «Μακάρι να μπορούσα να πιάσω στα χέρια μου τη μικρή νυφίτσα»

Εξοργισμένος ο πατέρας της Καρολάιν μίλησε σήμερα στη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» για την έναρξη της δίκης και λέει πως θα είναι αδιανόητο να επιβληθεί στον Μπάμπη μικρότερη ποινή από την ισόβια κάθειρξη. 

Γλυκά Νερά: Ο πιλότος θα ισχυριστεί προβλήματα στη σχέση με την Καρολάιν

«Μακάρι να έπιανα στα χέρια μου την μικρή νυφίτσα» λέει ο 78χρονος πατέρας της Καρολάιν. Πέρυσι, όταν ο γυναικοκτόνος ομολόγησε, είχε πει πως θα του «τίναζε τα μυαλά στον αέρα», αν μπορούσε. 

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

«Εδώ στην Ελλάδα, οι σύζυγοι συχνά λαμβάνουν σχετικά ελαφρές ποινές για τη δολοφονία των συζύγων τους, εάν μπορούν να αποδείξουν ότι προκλήθηκαν- κάτι που εξοργίζει σήμερα το γυναικείο κίνημα στην Ελλάδα. Είναι κάτι για το οποίο εργάζονται ενεργά, ασκώντας πιέσεις στους νομοθέτες και τους πολιτικούς. Ωστόσο, στην έκθεσή του ο εισαγγελέας υποστηρίζει ότι η Καρολάιν δολοφονήθηκε κατόπιν προσεκτικού σχεδιασμού, ότι κοιμόταν επί δυόμισι ώρες και ότι εκείνος βρισκόταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Φαίνεται αδιανόητο να του επιβληθεί ποινή μικρότερη από ισόβια κάθειρξη» λέει ο 78χρονος πατέρας της Καρολάιν. 

«Καταλαβαίνω ότι ο Μπάμπης θα υποστηρίξει ως γραμμή υπεράσπισής του ότι προκλήθηκε από την Καρολάιν και ότι ενήργησε σε αυτοάμυνα. Θα επικαλεστεί επίσης τις ικανότητές της στις πολεμικές τέχνες. Οι ισχυρισμοί αυτοί δεν θα έχουν επιτυχία και ανταπόκριση καθώς η Καρολάιν κοιμόταν ήδη επί αρκετές ώρες όταν τη σκότωσε».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top