Πάτρα: Οργισμένος ο πατέρας - «Το δίκιο θα το βρω και δε θα αργήσει»

Ο Μάνος Δασκαλάκης στηρίζει τη σύζυγό του, Ρούλα Πισπιρίγκου

Όσα αποκάλυψε ο στενός φίλος και συνεργάτης του Μάνου για τη σχέση του ζευγαριού και το θρίλερ με τους θανάτους των τριών κοριτσιών στην Πάτρα - Πηγή/βίντεο: Super Κατερίνα

Την ώρα που η έρευνα για τις συνθήκες θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα είναι σε εξέλιξη από αξιωματικούς του τμήματος ανθρωποκτονιών την Αθήνας, οι γονείς των παιδιών περιμένουν και αυτοί τις απαντήσεις στα ερωτήματα που τους βασανίζουν. 

Η μητέρα, Ρούλα Πισπσιρίγκου, επικοινωνεί πιο συχνά με τους δημοσιογράφους, καθώς θέλει να δίνει απαντήσεις στις εικασίες και τις κατηγορίες που εκτοξεύονται τον τελευταίο καιρό εναντίον της, κυρίως στα social media, που έχουν μετατραπεί σε ένα άτυπο λαϊκό δικαστήριο. 

Πάτρα: «Θα σκότωνα τη Ρούλα αν είχα έστω και μισή υποψία»

Ο πατέρας από την άλλη, δε μιλάει πολύ εύκολα στους δημοσιογράφους και, σύμφωνα με πληροφορίες, εδώ και καιρό νιώθει οργή και αγανάκτηση με όσα ακούγονται για τη σύζυγό του, την οποία στηρίζει με όλη του τη δύναμη, παρά το γεγονός ότι μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας βρίσκονται σε διάσταση. 

Σήμερα, μάλιστα, η εφημερίδα «Πελοπόννησος» φέρνει στο φως της δημοσιότητας την επικοινωνία που είχε μαζί με τον Μάνο Δασκαλάκη και η οποία αποκαλύπτει τη δύσκολη συναισθηματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται. 

Πάτρα: «Αν υπάρχουν συμμέτοχοι στο έγκλημα να πουν σύντομα αυτά που θέλουν»

«Να ξέρετε, ότι μόλις τελειώσει όλο αυτό, όσα γράφονται, δε θα το αφήσουμε έτσι, γιατί οι ανακρίβειες είναι πολλές. Μόνο κακό μας έχουν κάνει», ήταν τα λόγια του πατέρα προς την εφημερίδα πριν λίγες ημέρες.

Ο πατέρας των παιδιών δηλώνει σίγουρος ότι η αλήθεια θα λάμψει. 

Πάτρα: Ο πατέρας των παιδιών φιλοξενείται από άλλη γυναίκα στην Αθήνα

«Το δίκιο θα το βρω, όταν τελειώσει όλο αυτό. Και πιστέψτε με… δε θ’ αργήσει. Δεν μπορείτε να φανταστείτε, ούτε στο 1%, τι κακό μας έχουν κάνει», αναφέρει.

Πάτρα: «Η ασφυξία στα παιδιά μπορεί να μην αφήσει σημάδια», λέει ο Λέων

«Σας μιλάω ως χρόνια πολίτης της Πάτρας. Και στηριζόμενος από όλες τις εφημερίδες και με μία άψογη σχέση με όλον τον κόσμο της Πάτρας. Για ένα άρθρο και λίγη δημοσίευση», καταλήγει ο πατέρας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top