Νέα αγωγή της κόρης του Μίκη Θεοδωράκη κατά του Νίκου Κουρή

Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη έχασε το δικαστήριο για τα ασφαλιστικά μέτρα

Πριν λίγες μέρες εκδικάστηκε η υπόθεση για τα ασφαλιστικά μέτρα της Μαργαρίτας Θεοδωράκη προς τον Νίκο ΚουρήΤο δικαστήριο έφερε την πλήρη ανατροπή αποφασίζοντας πως ο δεύτερος μπορεί να χρησιμοποιεί κανονικά το επίθετο «Θεοδωράκης» αλλά και να επικαλείται πως είναι βιολογικό παιδί του μεγάλου συνθέτη. 

Κέρδισε τη δίκη ο Κουρής - Μπορεί να λέει ότι είναι γιος του Θεοδωράκη

Από ότι φαίνεται η Μαργαρίτα Θεοδωράκη θα καταθέσει νέα αγωγή μέσω του δικηγόρου της, Βασίλη Παναγιωτακόπουλου, καθώς υποστηρίζει πως η υπόθεση εκδικάστηκε χωρίς να είναι μπροστά. 

Από την πλευρά του, ο Νίκος Κουρής μίλησε στην εκπομπή Happy Day για την απόφαση που τον δικαίωσε :«αυτή η απόφαση ήρθε να επιβεβαιώσει όσα γράφει ο Μίκης στη διαθήκη του για μένα. Ο Μίκης δεν άφησε περιθώρια παρερμηνείας. Όταν κάποιος επισκεπτόταν τον Μίκη στο σπίτι του και τύχαινε να είμαι κι εγώ μπροστά, ο ίδιος με σύστηνε ως Νίκο Θεοδωράκη. Δεν έχουμε μιλήσει με τη Μαργαρίτα, δεν έτυχε να μιλήσουμε. Πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα μιλήσουμε.

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Ο Μίκης Θεοδωράκης σάπιζε πάνω σε ένα κρεβάτι»

Επιθυμία του Μίκη ήταν ότι ήθελε να υπάρχει μία συνεργασία σε όλους τους τομείς, που αφορούν τη μουσική. Το αναφέρει και στη διαθήκη του και μάλιστα το επισημαίνει ειδικά στην οικογένεια. Οπότε πιστεύω ότι η απόφαση έρχεται να ενισχύσει τις επιθυμίες του Μίκη. Ο καθένας έχει χαράξει και έχει πάρει τον δρόμο του. Δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό να διεκδικήσω μερίδιο της περιουσίας. Ο χρόνος γιατρεύει τα πάντα, θα έρθει η ώρα που θα έχουμε μονιάσει».

Μάλιστα, ο Νίκος Κουρής έστειλε και ένα μήνυμα αγάπης στην κόρη του μεγάλου συνθέτη, με την οποία είχαν δικαστική διαμάχη: «Την αγαπώ, να είναι καλά. Η Μαργαρίτα είναι καλός άνθρωπος κατά βάθος κι αν νιώσει αυτά που πρέπει, θα είναι μπροστά σε οποιονδήποτε πάει να με πειράξει» είπε με χαμόγελο στην κάμερα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top