Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Ο Μίκης Θεοδωράκης σάπιζε πάνω σε ένα κρεβάτι»

Συγκλονίζει η κόρη του με τις νέες της αποκαλύψεις για τον μουσικοσυνθέτη

Βίντεο για τη διαθήκη του Μίκη Θεοδωράκη από το δελτίο του Star

Η κόρη του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, Μαργαρίτα, έσπασε τη σιωπή της για πρώτη φορά μετά τον θάνατο του και συγκλόνισε με τις αποκαλύψεις που έκανε μιλώντας στην Espresso.

θεοδωρακης μαργαριτα

Νίκος Κουρής: «Η Μαργαρίτα δεν εμφανίστηκε για να κάνει το τεστ DNA»

«Οι τρεις τελευταίοι μήνες ζωής του μπαμπά ήταν ένα δράμα. Είχε αρρωστήσει πολύ βαριά. Ήταν ένα βασανιστήριο για εκείνον. Ήθελε να πεθάνει και εμείς προσπαθούσαμε να τον κρατήσουμε στη ζωή. Ο άνθρωπος σάπιζε πάνω σε ένα κρεβάτι. Στις παλιές εποχές οι άνθρωποι σε τέτοιες καταστάσεις θα είχαν πεθάνει από καιρό. Σήμερα τους κρατάμε με μηχανική υποστήριξη. Ίσως το πιο θλιβερό σε όλο αυτό είναι ότι είχε πλήρη διαύγεια. Υπέφερε πραγματικά.

Τρεις με τέσσερις φορές τη μέρα ερχόταν η νοσοκόμα στο σπίτι για να κάνει απορρόφηση από τα φλέματα στα πνευμόνια. Ήταν τραγική εμπειρία ζωής που θέλω να ξεχάσω για πάντα» ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαργαρίτα Θεοδωράκη.

Η διαθήκη του Μίκη: Τι και υπό ποιους όρους αφήνει στη Μαργαρίτα

Η ίδια, μάλιστα, αποκάλυψε ότι η μητέρα της, Μυρτώ δε γνωρίζει ότι ο Μίκης Θεοδωράκης δε ζει πια: «Η μαμά μου δε γνωρίζει για τον θάνατό του. Δεν της το έχουμε πει, γιατί δε θα μπορούσε να αντέξει αυτή την απώλεια».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top