Γιώργος Κυπαρίσσης: Στη φυλακή οι τρεις κατηγορούμενοι για την απαγωγή του

Είναι αντιμέτωποι με σωρεία αδικημάτων

Όσα είπε ο Γιώργος Κυπαρίσσης στον Βαγγέλη Γκούμα λίγες ώρες μετά την απελευθέρωσή του - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star (8/3)

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους οι δύο άντρες και η γυναίκα που κατηγορούνται για την απαγωγή του 40χρονου επιχειρηματία, Γιώργου Κυπαρίσση.

Γιώργος Κυπαρίσσης στο Star: «Συγχωρώ τους απαγωγείς μου, να είναι καλά»

Οι τρεις κατηγορούμενοι, που ξεκίνησαν τις απολογίες τους από το πρωί, είναι αντιμέτωποι με σωρεία αδικημάτων, όπως αυτά της αρπαγής, εκβίασης, ληστείας κ.ά., που σύμφωνα με το κατηγορητήριο που έχει συνταχθεί σε βάρος τους, αφορούν δράση εγκληματικής οργάνωσης που είχαν συστήσει.

απαγωγείς Γιώργου Κυπαρίσση

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους οι δύο άντρες και η γυναίκα που κατηγορούνται για την απαγωγή του 40χρονου επιχειρηματία, Γιώργου Κυπαρίσση / Eurokinissi

Σύμφωνα με στοιχεία της δικογραφίας, αρχηγός της οργάνωσης φέρεται να είναι ο ένας εκ των δύο αντρών κατηγορουμένων, 34 ετών, ο οποίος φέρεται να έχει υποστηρίξει ότι εντόπισε τον επιχειρηματία από αναρτήσεις του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τις οποίες κατάλαβε ότι είναι εύρωστος οικονομικά.

κατηγορούμενη για απαγωγή Γιώργου Κυπαρίσση

Ενώπιον του ανακριτή τόσο ο 34χρονος όσο και ο έτερος εμπλεκόμενος στην υπόθεση άντρας, 41 ετών, φέρονται να παραδέχθηκαν τη συμμετοχή τους στην απαγωγή του κ. Κυπαρίσση. Αντίθετα η συγκατηγορούμενη τους, 39 ετών, φαίνεται να αρνήθηκε όσα της καταλογίζονται, ισχυριζόμενη πως δεν έχει καμία σχέση με την απαγωγή.

Ο κ. Κυπαρίσσης παρέμεινε στα χέρια των απαγωγέων του επί 65 ημέρες και απελευθερώθηκε την περασμένη βδομάδα, αφού οι οικείοι του κατέβαλλαν στους δράστες ποσό 800.000 ευρώ.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top