Στράτος Βαλσαμίδης: Σε ανθρωποκτονία αποδίδεται ο θάνατος του ηθοποιού

Πέρασαν δύο χρόνια μέχρι να γίνει η πρώτη αποδοχή από τη δικαιοσύνη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις όσον αφορά στον θάνατο του 34χρονου ηθοποιού Στράτου Βαλσαμίδη, ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του στο Παλαιό Ψυχικό, πέντε μέρες μετά από την εξαφάνισή του. 

Νέες αποκαλύψεις για τον μυστηριώδη θάνατο ηθοποιού στο Ψυχικό

Μετά από πίεση και έρευνα της οικογένειας του ηθοποιού βρέθηκαν τα στοιχεία που έκαναν τον εισαγγελέα να ασκήσει ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Ήδη την υπόθεση ανέλαβε ανακρίτρια και ερευνά όλα τα στοιχεία. 

Ο 34χρονος ηθοποιός είχε εξαφανιστεί στις 4 Δεκεμβρίου 2019 από το σπίτι του. Μία εβδομάδα μετά βρέθηκε νεκρός στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του στο Παλαιό Ψυχικό, στο ύψος του Άλσους Αμαδρυάδων, έξω από μια πολυκατοικία. 

Όπως είπε η δικηγόρος της οικογένειας Σ. Πολυζωγοπούλου στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», αρχικά ο θάνατος του ηθοποιού είχε χαρακτηριστεί αιφνίδιος από χρήση ναρκωτικών. 

Μεγάλα ερωτήματα για τον θάνατο του ηθοποιού Στράτου Βαλσαμίδη

Ωστόσο η οικογένεια δε δέχθηκε ποτέ κάτι τέτοιο και δε σταμάτησε να ερευνά την υπόθεση. 

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνα της οικογένειας, ο 34χρονος δεν πέθανε τη μέρα της εξαφάνισής του, αλλά λίγες ώρες πριν εντοπιστεί νεκρός. Επίσης μεταφέρθηκε στο αυτοκίνητο, αφού, όπως προέκυψε, ο θάνατός του είχε επέλθει σε άλλο σημείο. 

Βρέθηκαν επίσης, σύμφωνα με τον πραγματογνώμονα Σ. Τσαντίρη πολλαπλές ουσίες στον οργανισμό του, οι οποίες του χορηγήθηκαν από το στόμα και επέφεραν τον θάνατό του. 

Τόσο η δικηγόρος, όσο και ο πραγματογνώμονας υποστήριξαν πως έγιναν από την αρχή πολλά λάθη στον χειρισμό της υπόθεσης, καθώς δεν ερευνήθηκε το αυτοκίνητο και δεν ελήφθησαν δείγμα DNA ή αποτυπώματα. 

«Αν είχε αναλάβει το τμήμα ανθρωποκτονιών η υπόθεση θα είχε τελειώσει σε δυο τρεις μέρες. Χάθηκε πολύτιμος χρόνος», είπε η κ. Πολυζωγοπούλου. 

 Επίσης, όπως είπε, το στίγμα του αυτοκινήτου του Βαλσαμίδη πέντε μέρες πριν βρεθεί νεκρός βρισκόταν αλλού, όμως παρά τις εκκλήσεις τους προς την αστυνομία να ελέγξει τις κάμερες κυκλοφορίας για να διαπιστωθεί η διαδρομή του αυτοκινήτου, κάτι τέτοιο δεν έγινε. 

Όλα τα στοιχεία που συγκέντρωσε η οικογένεια βρίσκονται στα χέρια της ανακρίτριας. Αυτό που υποστηρίζουν είναι ότι ο 34χρονος δεν είχε αντιδικίες με κάποιους, ωστόσο υπήρχαν κάποιες εστίες κινδύνου, οι οποίες ερευνώνται. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top