Εμβολιασμένη νοσηλεύτρια: «Κόλλησα και χρειάζομαι διαρκώς οξυγόνο»

Είχε κλείσει ραντεβού για την τρίτη δόση και δεν πρόλαβε να την κάνει

Μία εμβολιασμένη νοσηλεύτρια κόλλησε κορωνοϊό στον γάμο του γιου της στις 6/11. Η γυναίκα είχε ολοκληρώσει τον εμβολιασμό της πριν από 3,5 μήνες, ενώ μιλώντας για την εμπειρία της δηλώνει πως έχει φτάσει στο σημείο να χρειάζεται διαρκώς οξυγόνο. 

Κορωνοϊός: «Το κακό σενάριο μιλά για 11.000 κρούσματα στις αρχές Δεκέμβρη»

«Είμαστε τρεις εμβολιασμένοι στην οικογένεια. Κολλήσαμε και οι τρεις. Πρώτη νόσησε η κόρη μου. Είναι νηπιαγωγός, εμβολιασμένη πέντε μήνες, 30 ετών. Το πέρασε μέτρια. Ο σύζυγος με υποκείμενα το πέρασε μέτρια προς σοβαρά, εμβολιάστηκε πριν από 6 μήνες. Του χορηγήθηκε και οξυγόνο στο σπίτι. Εγώ εμβολιασμένη 3,5 μήνες, το οξυγόνο μου έπεσε στο 81-83, ενώ ξεκίνησα με ήπια συμπτώματα. Και από εκείνη την ημέρα έχω συσκευή οξυγόνου, δεν μπορώ πια να ξαπλώσω χωρίς αυτή. Στη συνέχεια νόσησε ο ανιψιός μου, φοιτητής, ανεμβολίαστος. Το πέρασε στο πόδι, με ένα απλό μπούκωμα. Εγώ είμαι η τελευταία που νόσησα, είμαι 4η μέρα στο οξυγόνο» δήλωσε η εμβολιασμένη νοσηλεύτρια μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega». 

Θεσσαλονίκη: Δύο έγκυες γέννησαν και διασωληνώθηκαν

H ίδια αποκαλύπτει πως είχε κλείσει ραντεβού για να κάνει την τρίτη δόση του εμβολίου μαζί με τον άντρα της στις 18/11 αλλά δεν πρόλαβε. 

«Το πιθανότερο είναι κολλήσαμε στο γάμο του γιου μου στις 6 Νοεμβρίου. Τα μέτρα είναι τελείως λάθος. Στην εκκλησία εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι μαζί. Στο τραπέζι μόνο οι εμβολιασμένοι. Γιατί να μην μπουν όλοι στο τραπέζι με rapid test; Στις 9/11 είχαμε το πρώτο κρούσμα σε εμβολιασμένη» σημείωσε η ίδια. 

Μονοκλωνικά αντισώματα: Ξεκινά η θεραπεία για τον κορωνοϊό στην Ελλάδα

Η ίδια τόνισε πως μπορεί να την βοήθησε το εμβόλιο που έχει κάνει, καθώς αν ήταν ανεμβολίαστη είναι πιθανό να περνούσε ακόμα πιο βαριά τη νόσο. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top