Εκδήλωση στην έδρα της UNESCO από το Ίδρυμα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

Δείτε live τη σπουδαία εκδήλωση στο Παρίσι για τον ελληνικό πολιτισμό 

Μαριάννα Βαρδινογιάννη UNESCO

Μια σπουδαία εκδήλωση για τον ελληνικό πολιτισμό διοργανώνει το Ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» στην έδρα της UNESCO στο Παρίσι, σήμερα στις 19.30 (ώρα Ελλάδας), στο περιθώριο της 41ης Γενικής Συνέλευσης του Οργανισμού.

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη στην εκδήλωση της UNESCO στο Παρίσι

H Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη μπροστά στον Πύργο του Eiffel που φωτίστηκε με τα χρώματα της UNESCO ειδικά για την τελετή στις 12/11/2021 

Με λαμπρότητα εορτάστηκαν στο Παρίσι τα 75 χρόνια της UNESCO

Το Συμπόσιο «Ελλάδα και Πολιτιστική Κληρονομιά» τελεί υπό την αιγίδα της UNESCO και πραγματοποιείται στο πλαίσιο της «Πρωτοβουλίας 21», με αφορμή τα 200 χρόνια της Ελληνικής Ανεξαρτησίας. 

75 Χρόνια Unesco: Στη λαμπρή τελετή η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

Επιστήμονες και κορυφαίες διεθνείς προσωπικότητες  συμμετέχουν σε μια συζήτηση που έχει ως στόχο να αναδείξει τον ελληνικό πολιτισμό, από την αρχαιότητα έως σήμερα, να φωτίσει τη συνεισφορά του στον οικουμενικό μας πολιτισμό και να αποτελέσει την έναρξη ενός γόνιμου διαλόγου γύρω από την ανάγκη προστασίας της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς.

Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη στην εορταστική εκδήλωση της UNESCO στο Παρίσι

Η εκδήλωση θα κορυφωθεί με συναυλία του παγκόσμιου φήμης καλλιτέχνη Λεωνίδα Καβάκου, τον οποίο θα συνοδεύει στο πιάνο ο Enrico Pace.  

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκδήλωση στο παρακάτω link:

http://webcast.unesco.org/events/2021-11-PAX-GACH/
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top