Ρόδος: Ο χορός στην κηδεία της Ντόρας και τα «σημάδια» στη μητέρα της

Τι είπε η μητέρα της Ντόρας για τις γυναικοκτονίες και τον δράστη

Η γυναικοκτονία της Ντόρας στη Ρόδο, τον περασμένο Σεπτέμβριο, ήταν ακόμα μια δολοφονία γυναίκας από σύζυγο ή σύντροφο, που συγκλόνισε τη χώρα μας. 

Γυναικοκτονία Ρόδος: «Δε σου άξιζε, Ντορούλι» - Το αντίο της αδελφής της

Η 32χρονη φιλόλογος έφυγε από τη ζωή μετά από τις δύο σφαίρες που της έριξε ο πρώην σύντροφός της στη μέση του δρόμου, μέρα μεσημέρι. 

Η μητέρα της, Κατερίνα, μίλησε για την κόρη της αποκλειστικά στην Εύη Γιαρκά και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»,αποκαλύπτοντας ότι στην κηδεία της, χόρεψε το αγαπημένο τραγούδι της Ντόρας. 

«Η Ντόρα μου ήταν ένα παιδί, χαρά της ζωής. Νομίζω ότι εκείνη τη στιγμή έγινα τα πόδια της εγώ» περιέγραψε.  Η κ. Κατερίνα νιώθει ότι η Ντόρα υπάρχει. 

«Μου έχει αφήσει σημάδια και πιστεύω ότι αυτή τη δύναμη που έχω την αντλώ από την Ντόρα. Πιστεύουμε ότι είναι κοντά μας» είπε, σημειώνοντας ότι είχε δει ένα σχήμα που μοιάζει με καρδιά στο τζάμι, λίγο μετά τον θάνατό της. 

Γυναικοκτονία Ρόδος: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις πρώην συντρόφου του 40χρονου

Για τον δολοφόνο της κόρης της είπε: «Αυτός ο άνθρωπος ήξερε τι άνθρωπο σκότωσε; Πιστεύω ότι δεν την αγάπησε ποτέ, ότι ήταν κενός και κακός. Το μόνο που ήθελε να κάνει ήταν κακό σε ένα κορίτσι που έσφυζε από ζωή. Η Ντόρα έφυγε ευτυχισμένη και ανέμελη».

Εξήγησε ότι η κόρη της έκανε μια λάθος επιλογή, το κατάλαβε κι έφυγε. «Νόμιζε ότι η Ντόρα ήταν κτήμα του. Δεν άντεξε τη δυναμικότητά της και γι’ αυτό έφτασε κι εκεί που έφτασε ο άνανδρος» είπε.

Δεν ήταν εν βρασμώ ψυχής, σχεδίαζε επί 10 μέρες πώς θα την εξαφανίσει, πώς θα τη σβήσει 

Φτάνει πια με τις κοροϊδίες. Τα ισόβια να είναι ισόβια. Όλοι έχουν τα μυαλά τους και ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν όταν κάνουν κάτι τέτοιο» σχολίασε όταν ρωτήθηκε για τις γυναικοκτονίες. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top