Κατέρρευσε μπροστά στις κάμερες ο διευθυντής της κλινικής Covid Λάρισας

 «Με συγχωρείτε, η κόπωση είναι τεράστια», είπε

Κατέρρευσε μπροστά στις κάμερες ο διευθυντής της κλινικής Covid του νοσοκομείου Λάρισας - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star (3/11)

Και ενώ τα κρούσματα αυξάνονται μέρα με τη μέρα, οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία δίνουν ξανά τη δική τους μάχη και οι κλίνες στη Βόρεια Ελλάδα και άλλες περιφέρειες έχουν γεμίσει ασφυκτικά.

Κορωνοϊός: 6.700 νέα κρούσματα σήμερα - 434 διασωληνωμένοι και 59 νεκροί

Η ίδια κατάσταση επικρατεί και στο νοσοκομείο της Λάρισας. Ο διευθυντής της κλινικής Covid του νοσοκομείου της περιοχής εξουθενωμένος κατέρρευσε χθες μπροστά στις κάμερες και έγινε το αντιπροσωπευτικό παράδειγμα των γιατρών και των νοσηλευτών που παλεύουν νυχθημερόν με τον κορωνοϊό.

διευθυντής κλινικής Covid Λάρισα

Κατέρρευσε μπροστά στις κάμερες ο διευθυντής της κλινικής Covid του νοσοκομείου Λάρισας

Πέθανε έγκυος από κορωνοϊό: «Γυναικολόγος της είπε να μην κάνει το εμβόλιο

Συγκεκριμένα, ο γιατρός Γιάννης Γκαμπράνης ενώ ήταν έτοιμος για δηλώσεις για την πορεία της πανδημίας μπροστά στις κάμερες, δεν κατάφερε να πει τίποτα, εκτός από το ότι να ζητήσει «συγγνώμη» από την κούραση: «Με συγχωρείτε, γιατί η κόπωση είναι τεράστια», είπε. Ένιωσε αδιαθεσία και δύσπνοια και με τη βοήθεια των συναδέλφων του κάθισε στα σκαλιά της εισόδου του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Ο γιατρός μεταφέρθηκε στην καρδιολογική κλινική όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top