Βασιλακόπουλος: «Μ’ έπιασαν από τον λαιμό και με πέταξαν κάτω»

Τι είπε ο καθηγητής Πνευμονολογίας για το επεισόδιο στην Καλαμπάκα

Για το περιστατικό που σημειώθηκε σε ταβέρνα στην Καλαμπάκα μίλησε ο καθηγητής Πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος. Όπως έγινε γνωστό, ο ίδιος και αρκετοί συνάδελφοί του δέχθηκαν απειλές όταν παραπονέθηκαν ότι δεν γίνονταν έλεγχοι στα πιστοποιητικά εμβολιασμού. 

Ο ίδιος, μιλώντας στο ΣΚΑΪ είπε πως βρέθηκε μαζί με 20 - 25 πνευμονολόγους σε ταβέρνα στο Καστράκι Καλαμπάκας, όπου έγινε στόχος ιδιοκτήτη ταβέρνας και του γιου του, όταν τους επισημάνθηκε ότι πρέπει να γίνονται πιο ενδελεχείς έλεγχοι.

Προπηλάκισαν τον Βασιλακόπουλο σε ταβέρνα για τα πιστοποιητικά Covid

Τότε ο ιδιοκτήτης τους ενημέρωσε ότι θα πρέπει να φύγουν από την ταβέρνα του και άρχισε να μιλάει άσχημα στον πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Πνευμονολογίας, Στέλιο Λουκίδη. 

Στη συνέχεια ένα γεροδεμένος νεαρός άρχισε να φωνάζει σε άλλον επιστήμονα «αν είσαι άντρας έλα έξω», ενώ μια κυρία έλεγε «εμείς ήρθαμε να φάμε, ησυχάστε».

«Μας έδιωξαν έξω, έλεγαν ξεκουμπιστείτε, μια νεαρή μας έσπρωχνε να φύγουμε με αγριάδα και όταν τους είπα θα το δημοσιοποιήσω, με έσπρωξε ξανά κι εγώ της είπα για “σταμάτα, πήγαινε παραπέρα”» πρόσθεσε.

Βασιλακόπουλος: «Μου στέλνουν στο messenger "ψόφα". Έχουμε ξεφύγει»

«Δεν καθίσαμε με τα χέρια κατεβασμένα να φάμε ξύλο, προσπαθήσαμε να προστατεύσουμε τον εαυτό μας, ζητούμε συγγνώμη», συνέχισε ο καθηγητής, ενώ αποκάλυψε ότι τον έπιασαν από τον λαιμό και τον πέταξαν έξω από την ταβέρνα.

«Εδώ είναι δικό μας μαγαζί, δε θα μας πείτε τι θα κάνουμε. Τι νομίζεις θα σε φοβηθούμε επειδή βγαίνεις στον ΣΚΑΙ;», του φώναζαν οι ιδιοκτήτες.

Μάλιστα ο ένας από αυτούς τον απείλησε ότι θα του κάψει το αυτοκίνητο, ενώ όπως αποκάλυψε ο κ. Βασιλακόπουλος δέχεται απειλές τόσο ο ίδιος, όσο και μέλη της οικογένειάς του. 

«Μείνε μακριά από μας και πρόσεχε τα λόγια και το βρώμικο στόμα σου. Βγάλε τον καρκίνο της Φώφης εσύ και τα παιδιά σου», ήταν ένα από τα απειλητικά μηνύματα που δέχθηκε.

Όπως είπε επίσης σήμερα θα στείλει επιστολή στην αστυνομία με αναλυτικά τις περιγραφές για το περιστατικό και χαρακτήρισε ως «καραγκιοζιλίκια» τις κατηγορίες πως «τα παίρνει από φαρμακευτικές».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top