Πλαστά πιστοποιητικά: Μετανιωμένη η 44χρονη υπάλληλος του ΚΥ Παλαμά

Τι κατέθεσε στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος

Το ρεπορτάζ της Ραλλιώς Λεπίδου στο Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star για την κατάθεση της 44χρονης υπαλλήλου του ΚΥ Παλαμά

Μετά το Πειθαρχικό του Ιατρικού Συλλόγου, η υπάλληλος από το Κέντρο Υγείας Παλαμά Καρδίτσας, από την οποία ξεκίνησε το κύμα αποκαλύψεων για τα πλαστά πιστοποιητικά, είναι αντιμέτωπη και με ποινικές ευθύνες.

Μαϊμού εμβολιασμοί στο ΚΥ Παλαμά: Η πρώτη «καμπάνα» στην 44χρονη υπάλληλο

Η 44χρονη διοικητική υπάλληλος έφτασε στις 08:30 το πρωί στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος της Αστυνομίας και κατέθετε επί σχεδόν τεσσεράμισι ώρες κατά τη διοικητική εξέταση που διέταξε ο εισαγγελέας Καρδίτσας. 

ΚΥ Παλαμά: Αργία ενός χρόνου στην 44χρονη για τα πλαστά πιστοποιητικά 

Εμφανίστηκε μετανιωμένη για τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού και ισχυρίστηκε ότι δεν ήθελε να κάνει κακό στους συνανθρώπους της, αλλά να τους εξυπηρετήσει καθώς φοβόντουσαν τις παρενέργειες από συγκεκριμένο εμβόλιο, σύμφωνα με τον δικηγόρο της. Πρόκειται για περιπτώσεις ατόμων που δεν ήθελαν να εμβολιαστούν και είχε καταχωρήσει στο σύστημα τα ονόματά τους ως εμβολιασμένους. Σημείωσε επίσης πως ό,τι έκανε το έκανε με ανιδιοτέλεια και δεν πήρε χρήματα.

Πλαστά πιστοποιητικά Καρδίτσα: «Δεν πήρα χρήματα», λέει η 45χρονη

Το επόμενο βήμα είναι να εξεταστούν τα 33 άτομα που εξυπηρετήθηκαν από τη διοικητική υπάλληλο, εκ των οποίων τα 5 συγγενικά της πρόσωπα.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top