Πτώση 15χρονης Πετρούπολη: «Άκουσα μια κοπέλα να φωνάζει “βοήθεια πέφτει”»

Η μαρτυρία κατοίκου της περιοχής - Τι ερευνούν οι Αρχές

Στιγμές πανικού επικράτησαν στην Πετρούπολη όταν χθες το απόγευμα (12/9) ανήλικη έπεσε από ύψος 14 μέτρων. Οι Αρχές προσπαθούν να εξακριβώσουν τι συνέβη. Αυτόπτης μάρτυρας μίλησε αποκλειστικά στον Αλέξανδρο Γύγο για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Οι αστυνομικοί παίρνουν καταθέσεις από φίλους της 15χρονης και από αυτόπτες μάρτυρες, προσπαθώντας να ρίξουν φως στις συνθήκες της πτώσης της ανήλικης από τα βράχια.

Πετρούπολη: 15χρονη έπεσε από τον γκρεμό - Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Πάντως, όσοι βρίσκονταν χθες στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, πάγωσαν όταν είδαν να πέφτει στο κενό η 15χρονη μαθήτρια. 

«Ήταν εδώ η κοπελίτσα και φώναζε βοήθεια. Σε αυτό εδώ το σημείο ήταν πεσμένη, εδώ είχε πέσει το κορίτσι, χτυπημένο και φώναζε βοήθεια» είπε κάτοικος που βρισκόταν στο σημείο.

Το σημείο απ' όπου έπεσε η 15χρονη στην Πετρούπολη

Το σημείο απ' όπου έπεσε η 15χρονη στην Πετρούπολη

«Άκουσα μια κοπέλα να φωνάζει “βοήθεια πέφτει”, ΄ήταν μια κοπέλα με μαύρα μαλλιά, ίσως 15-16 χρονών.  Μετά είδα το κορίτσι να πέφτει κάτω. Είχε χάσει τις αισθήσεις της , μετά άρχισε και μιλούσε, ήταν σε καλή κατάσταση πιστεύω. Κινούσε τα χέρια και τα πόδια της» περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας.

Όσοι έτρεξαν κοντά της, τη ρώτησαν τι είχε συμβεί και πώς βρέθηκε στο κενό. «Τη ρώτησα σε έριξε κάποιος; Έλεγε όχι. Γλίστρησες; Όχι. Μου λέει δεν έπεσα! Δεν έπεσα! Και ήθελε να σηκωθεί. Άρχισε να κλαίει και μετά ήρθε η αστυνομία και το ασθενοφόρο» περιέγραψε μάρτυρας.

Οι Αρχές δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα τι προκάλεσε την πτώση της κοπέλας. Όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά, ενώ οι καταθέσεις αυτόπτων μαρτύρων ίσως βοηθήσουν την πορεία των ερευνών. 

Πετρούπολη: Εξετάζεται το σενάριο η 15χρονη να προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Η κατάσταση υγείας της 15χρονης δείχνει βελτίωση. Νοσηλεύεται στην ορθοπεδική κλινική του νοσοκομείου με κάταγμα στη λεκάνη και την πτέρνα.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top