Πετρούπολη: Εξετάζεται το σενάριο η 15χρονη να προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Φέρεται να είχε προβλήματα με την οικογένειά της

Το ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Γύγου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star σχετικά με την πτώση 15χρονης από γκρεμό στην Πετρούπολη (12/09/21)

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την πτώση της 15χρονης σε γκρεμό στην Πετρούπολη. Η κοπέλα νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και η κατάστασή της κρίνεται σοβαρή. 

Αν και οι πρώτες πληροφορίες υποστήριζαν ότι το κορίτσι ανέβηκε στα βράχια για να βγάλει φωτογραφίες, τα νέα στοιχεία αλλάζουν τα πράγματα. Οι Αρχές δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα τι προκάλεσε την πτώση της κοπέλας από 14 μέτρα ύψος. 

Πετρούπολη: 15χρονη έπεσε από τον γκρεμό - Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε προβλήματα με την οικογένειά της. Ωστόσο δεν ήταν η πρώτη φορά που η 15χρονη απασχόλησε τις Αρχές με παρόμοια ενέργειά της.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, φέρεται να είχε αναρτήσει ένα βίντεο στο TikTok, όπου έλεγε ότι ήθελε να αυτοκτονήσει. Σύμφωνα μάλιστα με μαρτυρία φίλης της που βρισκόταν στο σημείο μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά, προσπάθησε να την αποτρέψει αλλά δεν τα κατάφερε. 

Μετά την πτώση, η 15χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με σθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Όταν ρωτήθηκε από τους τραυματιοφορείς και τους αστυνομικούς αν έπεσε ή κάποιος την έσπρωξε, η κοπέλα είπε ότι δε θέλει να απαντήσει.

Η αστυνομία πήρε καταθέσεις από φίλους της ανήλικης που βρίσκονταν στο σημείο και συνεχίζει τις έρευνες για τη διαλεύκανση του μυστηρίου. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top