Έγκλημα Δάφνη: Στους γονείς της 31χρονης η προσωρινή επιμέλεια του παιδιού

«Οι μητρικοί παππούδες μπορούν να μεγαλώσουν τον ανήλικο»

Το ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για το έγκλημα στη Δάφνη (30/7)

Στους γονείς της άτυχης 31χρονης που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στη Δάφνη, ανατέθηκε η προσωρινή επιμέλεια του παιδιού του ζευγαριού. 

Έγκλημα στη Δάφνη: Ο τελευταίος καβγάς στάθηκε μοιραίος για τη 31χρονη

Με γνώμονα τη διαφύλαξη της «σωματικής και ψυχικής» υγείας του παιδιού, η εισαγγελέας ανηλίκων Αθηνών έκρινε ότι «…οι μητρικοί παππούδες μπορούν να μεγαλώσουν τον ανήλικο και να τον υποστηρίξουν σε όλα τα στάδια της ζωής του, όπως εξάλλου έκαναν και μέχρι σήμερα, καθώς το περιβάλλον που το προσφέρουν εμπνέει εμπιστοσύνη και θα λειτουργήσει θετικά προς την ανάπτυξη του παιδιού και έχουν διάθεση συνεργασίας με την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου».

Η πολυκατοικία όπου έμενε το ζευγάρι / Eurokinissi

Από τη μεριά τους, οι γονείς της άτυχης γυναίκας έχουν στην διάθεση τους 30 ημέρες για να προσφύγουν στην αστική Δικαιοσύνη, προκειμένου να ζητήσουν την οριστική επιμέλεια του ανήλικου. 

Γυναικοκτονία Δάφνη: Είχε βάλει κοριό και παρακολουθούσε τη σύζυγό του

Υπενθυμίζεται ότι ο 40χρονος συζυγοκτόνος συνελήφθη στις 30 Ιουλίου και έχει κριθεί προφυλακιστέος για τη δολοφονία της συζύγου του. Οι καβγάδες ήταν συχνοί ανάμεσα στο ζευγάρι με τον άνδρα να ζηλεύει την άτυχη 31χρονη.

Ο 40χρονος συζυγοκτόνος / Eurokinissi

Της επιτέθηκε στο σπίτι τους ενώ εκείνη ήταν ξαπλωμένη και την έσφαξε με μαχαίρι. Στη συνέχεια πήγε στο μπάνιο, πλύθηκε, άλλαξε τα ρούχα του και έφυγε για το σπίτι της αδερφής του. Ο δράστης λίγο μετά παραδόθηκε στις Αρχές. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top