Συνεδριάζει η επιτροπή για μουσική στην εστίαση και απαγόρευση κυκλοφορίας

Το όριο των ατόμων σε δεξιώσεις γάμων και βαπτίσεων αναμένεται να αυξηθεί

Όσα είπε για την απαγόρευση κυκλοφορίας η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη (3/6)

Νέα συνεδρίαση πραγματοποιεί σήμερα η επιτροπή των λοιμωξιολόγων με τα «φλέγοντα» θέματα συζήτησης, η απαγόρευση της κυκλοφορίας, η λειτουργία της μουσικής στην εστίαση και τις δεξιώσεις να βρίσκονται στο επίκεντρο.

Όσον αφορά στη μουσική στην εστίαση, η απαγόρευσή της έχει προκαλέσει δεκάδες αντιδράσεις, με αποτέλεσμα να μην τηρείται σε πολλές περιπτώσεις. 

Σημειώνεται ότι οι ειδικοί επιμένουν ότι η μουσική στα μαγαζιά βοηθά στη διασπορά του κορωνοϊού, αφού οι θαμώνες όταν δεν ακούν πλησιάζουν πιο πολύ ο ένας στον άλλον για να συνομιλήσουν και είναι πιο εύκολο να το μεταδώσουν.

μουσική εστίαση

Την επαναφορά της μουσικής στην εστίαση ζητούν πολίτες και επιχειρηματίες. Eurokinissi

Τι θα γίνει με την απαγόρευση κυκλοφορίας

Ένα άλλο ζήτημα που έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τους ειδικούς είναι η απαγόρευση της κυκλοφορίας από τις 00:30 μέχρι τις 05:00, αφού σε αρκετές περιπτώσεις δεν τηρείται.

Μέχρι τα μέσα Ιουνίου η απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που όταν κλείσουν τα μαγαζιά τα μεσάνυχτα, μεταφέρουν τη διασκέδασή τους στην πλησιέστερη πλατεία όπου συνεχίζουν μέχρι αργά.

Σε αυτό τοποθετήθηκε και η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, κατά τη χθεσινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, λέγοντας  πως θα πρέπει να κάνουμε υπομονή έως τα μέσα του μήνα.

Νέα μέτρα: Τι θα γίνει με τις δεξιώσεις γάμων

Κάτι που απασχολεί εκατοντάδες πολίτες αυτή τη στιγμή είναι τα μέτρα που ισχύουν για τις δεξιώσεις σε γάμους και βαπτίσεις.

Γάμοι 2021: «Σχεδόν sold out τα κέντρα δεξιώσεων το καλοκαίρι»

Όπως λένε πολλά ζευγάρια αλλά και εργαζόμενοι στον χώρο των δεξιώσεων, το όριο των 100 καλεσμένων σε συνδυασμό με την απουσία μουσικής αλλά και τον περιορισμό στην ώρα κυκλοφορίας «φρενάρει» τα σχέδια πολλών μελλόνυμφων. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να αυξηθεί το όριο καλεσμένων σε γάμους και βαφτίσεις τα 200 άτομα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top