Μαίρη Μάτσα: Τα συγκινητικά μηνύματα για τον χαμό της οπερατέρ

Σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Αγία Παρασκευή

Το αντίο του Γιώργου Παπαδάκη στη Μαίρη Μάτσα

Συγκλονισμένοι είναι οι φίλοι, οι συγγενείς και οι συνεργάτες της Μαίρης Μάτσα, της οπερατέρ στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκη, «Καλημέρα Ελλάδα», η οποία σκοτώθηκε χθες σε τροχαίο που σημειώθηκε στην Αγία Παρασκευή. 

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση του χαμού της, η σελίδα της στο Facebook γέμισε με συγκινητικά μηνύματα από τους φίλους της, που την αποχαιρετούσαν, χωρίς να μπορούν να πιστέψουν αυτό που είχε συμβεί. 

Η Μαίρη Μάτσα με συνεργάτες της

«Από το πρωί ψάχνω λόγια να σου πω αντίο…Σβήνω, γράφω, δεν γίνεται…Θα διαγράψω από το μυαλό μου αυτή τη μέρα. Για μένα θα ζεις…Θα ζεις στο μυαλό, στην καρδιά μου…», έγραψε φίλη της

Σχόλιο στο Facebook για τον θάνατο της Μαίρης Μάτσα

Όλα έγιναν στις 05:00 το πρωί, όταν η Μαίρη Μάτσα πήγαινε στη δουλειά της που τόσο αγαπούσε. 

Στο στούντιο της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» την περίμεναν και όσο καθυστερούσε να βρεθεί πίσω από την κάμερα 3, τόσο πιο πολύ ανησυχούσαν. 

Η Μαίρη Μάτσα Με φίλους της

Όταν έγινε γνωστή η είδηση του τροχαίου, οι ρεπόρτερ και οι εικονολήπτες που πήγαν να καλύψουν το θέμα πάγωσαν όταν αντίκρυσαν το αυτοκίνητο της Μαίρης. 

Ήλπιζαν μέχρι τελευταία στιγμή να κάνουν λάθος, όμως όταν έφτασε το ασθενοφόρο και την είδαν ακίνητη να μην αντιδρά, λύγισαν. 

«Η Μαίρη με το γελαστό πρόσωπο έσβησε άδικα στον δρόμο για την δουλειά της που τόσο αγαπούσε. Ο ουρανός της Αττικής μουντός, ο ήλιος κρυμμένος πίσω από τα σύννεφα της θλίψης. Τα λόγια φτωχά και αδύναμα, η συγκίνηση και το δάκρυ περισσεύουν. Μένει η γενναιοδωρία της φωτεινής της ύπαρξης να μας συνοδεύει για το υπόλοιπο της ζωής μας. Καλό ταξίδι γελαστό μας παιδί», έγραψε κάποιος άλλος.

Συγκινητικά τα μηνύματα για τον θάνατο της Μαίρης Μάτσα

Κανείς δεν μπορεί να κρύψει την οδύνη και τον πόνο από την απώλεια της κοπέλας, που όπως λένε όλοι ήταν η χαρά της ζωής. 

«Όχι βρε Μαιρούλα, όχι γαμώτο…», «Όμορφε άνθρωπε καλό παράδεισο», «Καλό ταξίδι γλυκιά μου» είναι κάποια μόνο από τα όσα έγραψαν οι άνθρωποι που γνώρισαν, έζησαν και αγάπησαν τη Μαίρη.

Η Μαίρη έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της κι εκείνο χτύπησε πάνω στα κιγκλιδώματα της λεωφόρου Μεσογείων.

Η Μαίρη Μάτσα με φίλη της

Σταμάτησε μετά από μια τρελή πορεία 100 μέτρων στη μέση του δρόμου και τότε ένα άλλο αυτοκίνητο έπεσε πάνω της, καθώς δεν πρόλαβε να σταματήσει. Ακολούθησε καραμπόλα τριών οχημάτων. 

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τη μετέφερε στο ΚΑΤ, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, μετά από μία ώρα υπέκυψε στα τραύματά της. 

Στην εκπομπή, ο Γιώργος Παπαδάκης δεν μπορούσε να κρύψει πόσο συγκλονισμένος ήταν από τον χαμό της συνεργάτιδάς του. 

«Αυτή εδώ είναι η κάμερα 3, όπου κάθε μέρα είναι η κάμερα που βγάζει εμένα στον αέρα. Εδώ είναι πάντα η Μαρία Μάτσα, το έχετε δει το κοριτσάκι μας. Η Μαρία Μάτσα, σήμερα το πρωί ερχόταν στη δουλειά με το αυτοκίνητό της. Έπεσε θύμα τροχαίου τα ξημερώματα. Πολλοί συνάδελφοι περνούσαν από εκεί, είδαν μια γυναίκα να είναι ξαπλωμένη, είδαν το αυτοκίνητο, κατάλαβαν ότι πρόκειται για το δικό μας το κορίτσι… Πήραμε τηλέφωνο, είδαμε ότι δεν απαντούσε, κινητοποιηθήκαμε, πήγαμε εκεί που έγινε το τροχαίο δυστύχημα, στη συνέχεια πήγαμε στο ΚΑΤ και το Μαράκι, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε. Είμαστε συντετριμμένοι στην κυριολεξία. Θα θέλαμε να αναπαύσει ο Θεός την ψυχή της. Μαράκι καλό ταξίδι!», είπε. 

Η κηδεία της Μαίρης Μάτσα θα γίνει τη Δευτέρα στις 12:00 το μεσημέρι. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top