Νέα Σμύρνη: Ο διάλογος που κινητοποίησε τις αρχές

Τι ισχυρίζεται 22χρονος που συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος

Οι αρχές συνέλαβαν έναν νεαρό που φέρεται να συμμετείχε στον βάναυσο ξυλοδαρμό του αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη. Ο ίδιος ανέφερε ότι έπεσε θύμα μιας παρεξήγησης εξαιτίας ενός διαλόγου στο facebook. Τελικά ο νεαρός αφέθηκε ελέυθερος.

Νέα Σμύρνη: Συνελήφθη ο «Ινδιάνος» για τον τραυματισμό του αστυνομικού

Ο 22χρονος, μιλώντας στο Star, αρνήθηκε τις κατηγορίες: «Δεν πήγε ποτέ στη Νέα Σμύρνη, δεν ξέρω γιατί με κατηγορούν. Δε θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο», δήλωσε.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά την επίθεση, ανέβηκε δημόσια στα social media διάλογος κάτω από βίντεο των επεισοδίων στη Νέα Σμύρνη. Το Star παρουσίασε αποκλειστικά τον διάλογο στα social που οδήγησαν στην προσαγωγή του:

Γυναίκα: Παίζει να έχω δει το βίντεο πέντε φορές. Ο τρόπος που τρέχεις είναι απίστευτος. Στα … του, πήγε μόνος.

Άνδρας: Τι θεός ρε …

Γυναίκα 2: Ο πιο σκληρός ...ς του κόσμου

Η κοπέλα τάγκαρε τον νεαρό και εκείνος την ευχαρίστησε.

Νέα Σμύρνη: Αυτός είναι ο 27χρονος αστυνομικός που τραυματίστηκε

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν άλλον έναν νεαρό 22 ετών με τα αρχικά Μ.Π. κάτοικο Γλυφάδας που φαίνεται ότι συμμετείχε στο βίαιο ξυλοδαρμό του αστυνομικού. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, οι αστυνομικοί βρήκαν δίπλα στον τραυματισμένο συνάδελφο τους μια ταυτότητα που ανήκει σε 22χρονο. Κάλεσαν τον νεαρό στην κρατική να πάρει την ταυτότητα και τον συνέλαβαν. Μάλιστα, ο 22χρονος φαίνεται πως είναι οργανωμένος σε σύνδεσμο αθλητικής ομάδας και ποζάρει μπροστά από αφίσα με τον αλβανικό αετό.

Νέα Σμύρνη: Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στον 22χρονο συλληφθέντα

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί «ξεψάχνισαν» τα σάιτ του αντιεξουσιαστικού χώρου και ιστότοπους των οργανωμένων χούλιγκανς. 
Μάλιστα, μια τέτοια σελίδα παραδεχόταν ότι στις διαδηλώσεις εναντίον της αστυνομικής βίας συμμετείχαν επίσης ενωμένοι χούλιγκανς από κλαμπ όπως της ΑΕΚ του Πανιωνίου, του ΑΟ Αιγάλεω του Ολυμπιακού του Ατρόμητου του Παναθηναϊκού.  

Συνολικά βρέθηκαν περίπου 800 οργανωμένοι χούλιγκανς στο σημείο. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων ένας αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά. Στην ίδια σελίδα  έχει ανέβει και ένα από τα βίντεο που φαίνεται ότι έχει μπει στο μικροσκόπιο των αστυνομικών και δείχνει χούλιγκανς με καδρόνια να φωνάζουν συνθήματα. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.


 

 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top