Υπόθεση Λιγνάδη: Εντολή για έρευνα στο σπίτι του έδωσε η ανακρίτρια

Δύο νέες καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων

Δύο νέες μαρτυρίες κατά του Δημήτρη Λιγνάδη αναμένεται να κατατεθούν στην ανακρίτρια. Βίντεο από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Ακόμα δύο άτομα που ισχυρίζονται ότι έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη αναμένεται να καταθέσουν τις επόμενες ώρες στην ανακρίτρια.

Καταπέλτης το δικαστικό βούλευμα για τον Δημήτρη Λιγνάδη

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Πέτρος Κουσουλός στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», τα αδικήματα φέρονται να έχουν γίνει το 2015 σε βάρος δύο 17χρονων. Αφορούν σε υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων και στη μια περίπτωση μάλιστα καταγγέλλεται και βιασμός. Οι δύο νέοι μάρτυρες προτίθενται να καταθέσουν στην 19η τακτική ανακρίτρια, προκείμενου να πουν όσα βίωσαν.

Μάλιστα, η δικηγόρος των φερόμενων θυμάτων, Μαρία Κουρτέση, είχε αποκαλύψει στην εκπομπή ότι πρόκειται για δύο συγκλονιστικές μαρτυρίες και αναμένεται να δώσουν νέα στοιχεία στην υπόθεση.

Γείτονες Λιγνάδη: Στο φως νέες μαρτυρίες μετά την προφυλάκιση

Λιγνάδης: Εντολή της ανακρίτριας για κατ΄οίκον έρευνα

Η 19η Τακτική Ανακρίτρια έδωσε εντολή για κατ΄οίκον έρευνα στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη το μεσημέρι της Τετάρτης.

Έρευνα αναμένεται να πραγματοποιηθεί και στο αυτοκίνητο και την μοτοσικλέτα του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Λιγνάδης ζητά μέσω του δικηγόρου του Αλέξη Κούγια, ζητά τη διενέργεια αυτοψίας και κατ’ αντιπαράσταση εξέτασης για τον φερόμενο βιασμό στην Επίδαυρο, επιμένοντας στην αθωότητά του.

Υπόθεση Λιγνάδη: Αίτημα για κατάσχεση του κινητού και των υπολογιστών του

«Δεν πτοούμαστε» απαντά η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδας στον Κούγια

Η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδας επιτίθεται στον δικηγόρο του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξη Κούγια, για τις δηλώσεις του εναντίον δικαστικών λειτουργών, επισημαίνοντας ότι τα μέλη της δεν πτοούνται. 

Υπόθεση Λιγνάδη: Αναφορές Κούγια στον Άρειο Πάγο- Σκληρή απάντηση από ΕΔΕ

Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

«Με αφορμή πρόσφατες δηλώσεις συνηγόρου κατηγορουμένου, σχετικές με τον χειρισμό της υπόθεσης του εντολέα του από τους αρμόδιους Εισαγγελικούς και Δικαστικούς λειτουργούς, οι οποίες ενέχουν δυσμενή σχόλια για το κύρος της Δικαιοσύνης, καθώς και προαναγγελίες πειθαρχικών αναφορών, η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος, επισημαίνει ότι οι Εισαγγελικοί και Δικαστικοί λειτουργοί εκπληρώνουν τα καθήκοντα τους με γνώμονα τον Νόμο και τη συνείδησή τους, δίχως να πτοούνται από δημόσιες δηλώσεις δημιουργίας εντυπώσεων που εκφεύγουν των ορίων της καλόπιστης και θεμιτής κριτικής και της ανάγκης πληροφόρησης της κοινής γνώμης». 

Νωρίτερα, η γραμματεία της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου δε δέχθηκε τις αναφορές του γνωστού ποινικολόγου σε βάρος εισαγγελικών και δικαστικών υπαλλήλων, καθώς δεν είχαν τον χαρακτήρα του επείγοντος και του υπεδείχθη να αποσταλούν ταχυδρομικά ή μέσω Courrier.

Λιγνάδης: Ο Κούγιας δεν κατέθεσε τις αναφορές κατά εισαγγελέων και δικαστών

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top