Κακοκαιρία: Έρχονται χιόνια ακόμα και στην Αττική

Πού θα εκδηλωθούν έντονα καιρικά φαινόμενα τις επόμενες ώρες

Συνεχίζεται η κακοκαιρία στη χώρα, με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, να κάνουν λόγο για βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα βόρεια, τα ανατολικά και τα νότια ηπειρωτικά της χώρας.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Έρχεται πτώση θερμοκρασίας και βροχές

Από το απόγευμα, τα ίδια φαινόμενα θα εκδηλωθούν στη Θράκη, το Αιγαίο και την Εύβοια. Τα φαινόμενα στη Θράκη και το Βόρειο και Ανατολικό Αιγαίο θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες, με αποτέλεσμα την εκδήλωση λασποβροχών κατά τόπους.

Θα χιονίσει στην Αττική

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται χιονοπτώσεις σε περιοχές της χώρας. Σύμφωνα με την πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού, η κακοκαιρία θα χτυπήσει από τα βόρεια προς τα νότια, πλήττοντας πρώτα τη Βόρεια Ελλάδα με βροχές και καταιγίδες σε θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές.

Καιρός: Σε εξέλιξη το νέο κύμα της κακοκαιρίας – Πού θα χιονίσει

Την Τετάρτη και την Πέμπτη χιόνια θα πέσουν στα ορεινά, καθώς και σε πεδινές περιοχές της βόρειας Ελλάδας, με τη θερμοκρασία να πέφτει κατά 10-12 βαθμούς Κελσίου.

Από την Παρασκευή και έπειτα, η κακοκαιρία θα μετατοπιστεί νοτιότερα και θα επηρεάσει μεταξύ άλλων την Αττική, τη Βοιωτία, ακόμη και την Κρήτη. Τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα συνεχιστούν και μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Συγκεκριμένα στην Αττική, είναι πιθανό να χιονίσει σε ορισμένες περιοχές, ωστόσο χιονοστρώσεις αναμένονται μόνο στα ορεινά.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top