Κορωνοϊός: «Έχασε» τη μάχη 55χρονη νοσηλεύτρια και μητέρα ενός παιδιού

Νοσηλευόταν σε ΜΕΘ του νοσοκομείου Λάρισας όπου εργαζόταν

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add star.gr on Google
Ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star στις 14/12 για την κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία λόγω κορωνοϊού.

Ακόμα μια νοσηλεύτρια «έχασε» τη μάχη απέναντι στον κορωνοϊό, βυθίζοντας στη θλίψη οικογένεια και συναδέλφους.

ΑΧΕΠΑ: Κατέληξε 54χρονη νοσηλεύτρια της μονάδας Covid

Πρόκειται για μια 55χρονη νοσηλεύτρια του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας και προϊσταμένη στην ουρολογική κλινική που μετατράπηκε σε κλινική κορωνοϊού, όπως έκανε γνωστό ο πρόεδρος τη ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος. 

Η άτυχη γυναίκα και μητέρα ενός παιδιού είναι το 14ο θύμα του κορωνοϊού σε υγειονομικούς υπαλλήλους.

Κατέληξε νοσηλεύτρια με Covid19 - Πριν από λίγες μέρες γέννησε η κόρη της

«Ήταν η ψυχή και η δύναμη της κλινικής. Έδινε κουράγιο μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής της στους ασθενείς από κορωνοϊό. Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συναδέλφους του νοσοκομείου της», είπε ο κ. Γιαννάκος.

Η 55χρονη νοσηλευόταν έναν μήνα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου όπου εργαζόταν, όμως τελικά δεν τα κατάφερε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top