Θρήνος στην Πέλλα:Πέθαναν από κορωνοϊό γνωστός παιδίατρος και η σύζυγός του

«Έφυγαν» με διαφορά λίγων ημερών

Η Πέλλα είναι μια από τις περιοχές που δοκιμάζονται από την πανδημία κορωνοϊού και μετρά πολλά θύματα. Ανάμεσά τους κι ένας γνωστός παιδίατρος με τη σύζυγό του, που έφυγαν από τη ζωή μέσα σε λίγες μέρες. 

Εξαδάκτυλος: «Κακή ιδέα το άνοιγμα των καταστημάτων στις 14 Δεκεμβρίου»

Ο λόγος για τον Χρήστο Αζά και τη σύζυγό του. Η Ροζαλία Γαβρηιλίδου, συγγενής του ζευγαριού, μιλώντας στο Mega είπε πως επρόκειτο για έναν πολύ αγαπητό επιστήμονα σε όλη την Πέλλα, έναν εξαίρετο επιστήμονα, ο οποίος εργαζόταν στο ΙΚΑ της Έδεσσας.

Μόσιαλος: Γιατί τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού είναι ασφαλή

«Με διαφορά λίγων ημερών χάθηκε το ζευγάρι, ξεκληρίστηκε μια οικογένεια. Έμεινε η κόρη τους μόνη της. Την ημέρα που πέθανε η πρώτη μου ξαδέρφη, η γυναίκα του Χρήστου Αζά, πέθανε και ο πατέρας μου, από κορωνοϊό. Δέκα ημέρες μετά έφυγε και ο Χρήστος. Τα χτυπήματα είναι απανωτά. Έχουμε μάθει να ρωτάμε πόσο χρονών ήταν, αν είχε υποκείμενο νόσημα. Δεν ξέρω πόσο λογικό είναι αυτό. Ό,τι υποκείμενο και αν έχει ο καθένας μας, το παλεύει. Έρχεται αυτός ο αόρατος εχθρός και αυτός κόβει το νήμα της ζωής», είπε η κυρία Γαβρηιλίδου.

Η ίδια περιέγραψε τις τραγικές στιγμές που βιώνουν όλοι στην Πέλλα και όχι μόνο. 

8χρονος με κορωνοϊό: «Μην ανοίξετε τα δώρα μου πριν βγω απ' το νοσοκομείο»

«Το τραγικό είναι ότι στέλνεις τους ανθρώπους σου σαν πακέτο. Και είναι η πληγή που μένει. Η εικόνα που σου μένει είναι αυτή. Χωρίς να μπορείς να τους αποχαιρετίσεις. Θα μπορούσαμε να μην είχαμε φτάσει σε αυτή την κατάσταση. Τα κρατήσαμε τα μέτρα. Πονάει το γεγονός ότι αφήσαμε να φτάσει σε αυτό το σημείο, να είναι ανεξέλεγκτη η κατάσταση. Οι επιστήμονες μας συμβουλεύουν τόσο σημαντικά πράγματα, και εμείς τα αγνοούμε. Πρέπει να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας και να πούμε ότι αυτό πρέπει να το σταματήσουμε εδώ. Ας κλειστούμε στο σπίτι, ας μην κάνουμε γιορτές όπως τις κάναμε», κατέληξε. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top