50χρονος πέθανε από Covid-19 ταυτόχρονα με τη μητέρα του και τη γιαγιά του!

Κι άλλες τραγωδίες: Ζευγάρια «έφυγαν» μαζί στη Χαλκιδική και στη Λαμία  

Απίστευτη οικογενειακή τραγωδία στη Θεσσαλονίκη όπου 50χρονος πέθανε στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ από κορωνοϊό, ταυτόχρονα σχεδόν με τη μητέρα του και μία ημέρα μετά τη γιαγιά του!  

Κρούσματα: Σε πέντε περιοχές το 86% των μολύνσεων- «Βράζει» η Βόρεια Ελλάδα

Όπως αποκάλυψε ο ιερέας π. Γεώργιος Αντωνίου, πρώην δημοσιογράφος και εφημέριος σήμερα στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Προμπονά (εκκλησίας του Οικουμενικού  Πατριαρχείου στην ομώνυμη περιοχή της Αθήνας), πρόκειται για 50χρονο δάσκαλο, ο οποίος δεν είχε υποκείμενο νόσημα και ήταν πατέρας δύο παιδιών.  

Χαρδαλιάς: Μονόδρομος τα πιο αυστηρά μέτρα αν δε μειωθούν τα κρούσματα! 

Ο ιερέας και πρώην δημοσιογράφος (ο οποίος είχε διατελέσει και διευθυντής σε ΜΜΕ) έγραψε στην ανάρτησή του:  

«Λίγο πριν από τις 11 το βράδυ της Παρασκευής 4/12, με ειδοποίησαν να μνημονεύσω έναν «ήσυχο γίγαντα», μόλις 50 χρόνων, δάσκαλο, με δύο ανήλικα παιδιά. Έφυγε μόνος στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ, νικημένος από τον κορωνοϊό.

Τον έλεγαν Γιώργο και δεν είχε υποκείμενα νοσήματα. Χθες, την ίδια ώρα-στις 11 το βράδυ- έφυγε η μητέρα του η Άννα. Και προχθές η γιαγιά Σεβαστή. Ας είναι αναπαυμένες οι ψυχές τους σε Χώρα Ζώντων. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια από καρδιάς στον αδελφό μου Τζόρνταν για την τραγωδία που κτύπησε τα συγγενικά του πρόσωπα».

Δείτε την ανάρτηση: https://www.facebook.com/george.antoniou.3914/posts/10225007951204593

ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΌ COVID -19 ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ  

Τραγωδία και στη Μεγάλη Παναγία Χαλκιδικής όπου ο άνδρας 70 ετών και η γυναίκα του 65 ετών υποβλήθηκαν σε τεστ και βρέθηκαν θετικοί, αλλά με ήπια συμπτώματα και ακολουθώντας τις οδηγίες έμειναν σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Συμφωνα με το Thestival.gr  για προληπτικούς λόγους ασφάλειας έμεναν σε χωριστά δωμάτια, αλλά τις επόμενες δύο ημέρες το ζευγάρι δεν έδωσε σημάδια ζωής. Γείτονες που δεν έβλεπαν πια τον ηλικιωμένο να φροντίζει τα λουλούδια του ειδοποίησαν τις Αρχές.

Το ΕΚΑΒ ζήτησε τη συνδρομή της Αστυνομίας καθώς κανείς δεν ανταποκρινόταν στο χτύπημα της πόρτας.

Όταν οι διασώστες του ΕΚΑΒ μπήκαν στο σπίτι εντόπισαν την ηλικιωμένη νεκρή και τον σύζυγο της πεσμένο με χαμηλό οξυγόνο. Τον μετέφεραν αμέσως με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου την επομένη κατέληξε. 
 

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ 

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε και στη Λαμία. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, τα ξημερώματα πέθανε ηλικιωμένη η οποία νοσηλευόταν από Covid-19 στο νοσοκομείο της πόλης, λίγες ώρες αφότου έφυγε από τη ζωή ο σύζυγός της, ο οποίος νοσηλευόταν στο ίδιο νοσοκομείο.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top