Αποκλειστικό: Η απάντηση των μουσουλμάνων της χώρας μας στον Μακρόν

Θύελλα αντιδράσεων μετά την αντίδραση του Γάλλου προέδρου

Προσβεβλημένοι με την κίνηση του Γάλλου Προέδρου Εμανουέλ Μακρόν δηλώνουν μουσουλμάνοι που μένουν στη χωρα μας, ενώ δε λείπουν και οι επιθέσεις μέσω διαδικτύου, με μηνύματα μίσους. Σε συναγερμό βρίσκονται οι αρχές για να αποφευχθούν ακραίες συμπεριφορές. Ωστόσο, στα τζαμιά της Αθήνας οι πιστοί δηλώνουν ότι η Ελλάδα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

Απάντηση Μακρόν σε Ερντογάν: «Δε θα αποδεχθούμε ποτέ τον λόγο του μίσους»

Στην αστυνομία κατέφυγε ο πρόεδρος των Πακιστανών για να καταγγείλει ακραία στοιχεία που μέσα από το διαδίκτυο εξέφρασαν με μηνύματα μίσους την αντίθεσή τους προς τον Γάλλο πρόεδρο, Εμανουέλ Μακρόν.

«Είναι απαράδεκτο αυτό. Έχουμε κάνει καταγγελίες στην αστυνομία. Παρακολουθούνται από τις αρχές», δήλωσε ο Σαγιέτ Τζαμίλ, πρόεδρος Πακιστανών στην Ελλάδα.

 

Τουρκία: Ο Ερντογάν ζητά μποϊκοτάζ των γαλλικών προϊόντων

«Είμαστε θυμωμένοι με τον Μακρόν»

Η κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star και ο Βαγγέλης Γκούμας έφτασαν μέχρι τα υπόγεια τζαμιά των μουσουλμάνων στο κέντρο της Αθήνας. Η προσευχή διεκόπη και ορισμένοι εξέφρασαν τον θυμό τους για τον Γάλλο Προέδρο.

Στο διαδίκτυο από το πρωί της Δευτέρας μουσουλμάνοι που ζουν στη χώρα μας ανεβάζουν μπαράζ μηνυμάτων μίσους.

Ανέβασαν φωτογραφίες με το κεφάλι του Μακρόν στο σώμα σκύλου, με πατημασιές από παπούτσια στο πρόσωπο του Γάλλου, κίνηση που δείχνει αποτροπιασμό για τους μουσουλμάνους. Ζητούσαν τον θάνατο του άπιστου, όπως έλεγαν, Γάλλου προέδρου.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top