Κορωνοϊός: Επεισόδια στην Πάτρα μεταξύ θαμώνων και αστυνομίας

Αρνούνται να πειθαρχήσουν στην τήρηση των μέτρων

Εκτός ελέγχου φαίνεται ότι βγαίνει η κατάσταση σε πολλές περιοχές της Ελλάδα, όσον αφορά την τήρηση των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Κορωνοϊός: 438 νέα κρούσματα - Πόσα εντοπίστηκαν στην Αττική

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Πάτρα θαμώνες καφενείου επιτέθηκαν σε αστυνομικούς οι οποίοι προσπάθησαν να διαλύσουν συνωστισμό. Στο σημείο επικράτησε πανικός με φωνές, απαράδεκτες εκφράσεις και παραλίγο ξυλοδαρμό, αν δεν έφταναν στο σημείο περισσότερες δυνάμεις της ΕΛΑΣ για να σταματήσουν το επεισόδιο.

Με την Πάτρα να είναι στο «πορτοκαλί» σε αυξημένο επίπεδο επιτήρησης και τα κρούσματα τις τελευταίες μέρες να αυξάνονται, υπάρχουν ακόμη επιχειρηματίες που αρνούνται να πειθαρχήσουν. Αυτό φαίνεται ότι συνέβη και χθες στο καφενείο το οποίο, σύμφωνα με τοπικά μέσα, δεν έχει άδεια.

Θεσσαλονίκη: Θετικοί στον κορωνοϊό 14 μαθητές

Τελικά η αστυνομία τελικά προχώρησε στο κλείσιμο του καταστήματος για έναν μήνα, ενώ ο ιδιοκτήτης συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Αντιδρούν οι επιχειρηματίες στην Κοζάνη

Έντονα αντιδρούν οι επιχειρηματίες στην Κοζάνη μετά το lockdown που έφερε η αύξηση κρουσμάτων. 

Κορωνοϊός: Οι τέσσερις λόγοι που έφεραν το lockdown στην Κοζάνη

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς που βρέθηκε στην περιοχή, σε πολλά σημεία επικρατούσε συνωστισμός και η μη τήρηση των μέτρων.

Συγκεκριμένα, τέσσερα καφέ της πόλης προκάλεσαν μεγάλη διασπορά στην περιοχή, γεγονός που εκνεύρισε τους επιχειρηματίες που εφαρμόζουν τα υγειονομικά πρωτοκόλλα. Όπως είπαν, «νιώθουν ότι στοχοποιούνται και ειναι σε απόγνωση», αφού αναγκάστηκαν για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες να κλείσουν ξανά.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων Σαββατοκύριακου του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top