Νοσηλευτής: «Κόλλησα κορωνοϊό και έμεινα 15 μέρες στο νοσοκομείο»

Τι είπε στο Star για τον εφιάλτη που βίωσε

Νοσηλευτής σε μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας που νόσησε από κορωνοϊό αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Τασούλα Παπανικολάου τον εφιάλτη που έζησε.

Κικίλιας: Στη μάχη κατά του κορωνοϊού μπαίνουν 161 κέντρα υγείας

Ο Κώστας από την αρχή της πανδημίας βρισκόταν στην πρώτη γραμμή στη μάχη με τον κορωνοϊό. Ως νοσηλευτής σε μονάδα Covid σε μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας βρισκόταν στο πλευρό των ανθρώπων που νοσούσαν. Όταν του είπαν ότι ήταν και εκείνος θετικός στον ιό, έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του.

«Έχασα τον κόσμο μου. Εργαζόμουν εγώ σε τμήμα σε κλινική covid με θετικά περιστατικά. Και εκεί κάποια στιγμή θετικοποιήθηκα στον ιό, νόσησα, νοσηλεύτηκα στο ίδιο τμήμα που εργαζόμουν και έκανα λοίμωξη κατωτέρου αναπνευστικού, πνευμονία» είπε.

Κορωνοϊός: 436 νέα κρούσματα - 219 στην Αττική και 33 στη Θεσσαλονίκη

«Η αξονική μου μετά απο δύο μήνες δείχνει αλλοιώσεις χρόνιας αναπνευστικής πνευμονοπάθειας. Δεν έχω ανακτήσει πλήρως τις δυνάμεις μου από την ημέρα του εξιτηρίου. Έχω μία αδυναμία, κόπωση όταν παράγω πολύ έργο, έχω μία μικρή δύσπνοια» ανέφερε. 

«Ψυχολογικά έχω επιβαρυνθεί πολύ με εκείνη την απομόνωση μέσα στο μικρό δωμάτιο. Όλες τις σκέψεις, τα περιστατικά που είχα δει, το πώς μερικοί στραβώνανε και τους διασωληνώναμε γιατί κάνουν απότομη κάμψη λόγω του ιού. Στο αναπνευστικό φοβόμουν μήπως πάθω κάτι τέτοιο». 

Κορωνοϊός: Σε καραντίνα ένα ολόκληρο χωριό στη Ναύπακτο

Ο νοσηλευτής έμεινε 15 ημέρες στο νοσοκομείο. Μετά το εξιτήριο η ζωή του όπως είπε άλλαξε λόγω κορωνοϊού.

«Γενικώς κάνω κρίσεις πανικού. Είμαι στρεσαρισμένος και αγχωμένος» είπε ο νοσηλευτής και συνέχισε «με πιάνει ο φόβος ότι θα πάθω κάτι».

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top