Γονείς έσπασαν την καραντίνα, πήγαν στη δουλειά και το παιδί στο σχολείο

Tι καταγγέλει στο Star η διευθύντρια σχολείου

Mεγάλος κίνδυνος διασποράς του κορωνοϊού σε δημοτικό σχολείο του Αγίου Παντελεήμονα. Σύμφωνα με καταγγελία της διευθύντριας, γονείς πήγαιναν κανονικά το παιδί τους σχολείο και εκείνοι στις δουλειές τους παρά το γεγονός ότι το μεγαλύτερο τους παιδί είναι θετικό στον ιό και βρίσκονταν υποτίθεται σε καραντίνα.

Τα νέα έπεσαν σαν κεραμίδα στο δημοτικό σχολείο. Το τμήμα της μαθήτριας της Γ' Λυκείου έχει κλείσει από 15 Σεπτεμβρίου, κανείς όμως, σύμφωνα με την καταγγελία της διευθύντριας, δεν μπήκε στον κόπο να ενημερώσει το δημοτικό που πάει το αδερφάκι της.

«Ερχόταν στο σχολείο μας οκτώ μέρες συνεχώς ενώ έπρεπε να είναι σε καραντίνα λογικά. Στο προαύλιο ήταν σε συγχρωτισμό με όλα τα παιδιά. Με όλο το σχολείο δυνητικά. Είναι η ανευθυνότητα και η παντελής έλλειψη προσωπικής ευθύνης, δεν σέβεται κανείς τον άλλον» κατήγγελλε στο Star η διευθύντρια του σχολείου.

Κορωνοϊός: 286 νέα κρούσματα - Στο «κόκκινο» ξανά η Αττική με 163 κρούσματα

Μάλιστα όπως τόνισε η μητέρα του παιδιού δεν απαντά στα τηλεφωνήματα που της κάνουν:

«Τον μπαμπά τον πήραμε σήμερα τηλέφωνο από το σχολείο να μας πει αν έκαναν τεστ στο μικρό και μας είπε ότι είναι για δουλειά και να μην τον απασχολούμαι. Μου είπε πως δεν έκατσαν σε καραντίνα γιατί έπρεπε να δουλέψουν. Τον πήρε σήμερα η νοσηλεύτρια και τον παρακαλούσε να κάνει τεστ στον μικρό. Εκείνος έλεγε πως είναι μια χαρά».

«Εγώ πρέπει να ξέρω αν το παιδί  θα κάνει τεστ ή όχι, αν έκανε τεστ, για να ξέρω αν θα κλείσει το τμήμα του το σχολείο του ή δεν ξέρω τι άλλο. Είμαστε τρία σχολεία που συστεγαζόμαστε. Είμαι στον αέρα. Οι γονείς με ρωτάνε τι έγινε και αν το παιδί έκανε τεστ. Οι δάσκαλοι ανησυχούν».

Η γυναίκα έχει στείλει αναφορά του συμβάντος μεταξύ άλλων στον ΕΟΔΥ, την Πολιτική Προστασία και τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας της Α' Αθήνας.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star εδώ 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top