ΕΛΤΑ: Νέα γραμματόσημα αφιερωμένα στο... «Μένουμε Σπίτι»

Το συγκινητικό μήνυμα για την επιτυχή αντιμετώπιση της πανδημίας

Δείτε την παρουσίαση 

Με ιδιαίτερη χαρά, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, υποδέχθηκε την Πέμπτη στις νέες εγκαταστάσεις της Πολιτικής Προστασίας τον Γενικό Εμπορικό Διευθυντή των ΕΛΤΑ Γιώργο Κάτρη, τον Γενικό Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού Ησαΐα Τσιτόγλου και τον Διευθυντή Φιλοτελισμού Ευάγγελο Παπαχρήστο για την παρουσίαση της ειδικής, συλλεκτικής έκδοσης γραμματοσήμων, στην οποία προχώρησαν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία με μήνυμα: «Μείναμε Σπίτι και Κερδίσαμε-Σας ευχαριστούμε Όλους». 

Η νέα έκδοση προβάλλει την επιτυχή διαχείριση της πανδημίας από τη χώρα μας, την κοινή μας νίκη, το αποτέλεσμα των προσπαθειών όλων μας να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Ταυτόχρονα, απευθύνει ένα συγκινητικό «ευχαριστώ» σε όλους όσοι συνέδραμαν σε αυτή την επιτυχία – σε όλα τα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας που εργάστηκαν στην πρώτη γραμμή, αλλά και σε όσους έμειναν στο σπίτι προστατεύοντας τη δημόσια υγεία.

Με αυξημένο αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και ουσιαστική διάθεση προσφοράς στη μάχη ενάντια στον κορωνοϊό, τα ΕΛΤΑ αποδεικνύουν ότι στέκονται έμπρακτα δίπλα σε όλα τα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας, αλλά και δίπλα στον κάθε πολίτη. Αξίζει να επισημανθεί ότι, εκτός από το σημαντικό και επίκαιρο μήνυμα της συλλεκτικής αυτής έκδοσης, μέρος των εσόδων της θα κατατεθεί στον Ειδικό Λογαριασμό για την ενίσχυση των ιατρικών υποδομών της χώρας μας.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς ευχαρίστησε θερμά τα ΕΛΤΑ για την πρωτοβουλία τους, σημειώνοντας ότι η νέα έκδοση γραμματοσήμων ταξιδεύει σε ολόκληρο τον κόσμο την επιτυχία της ελληνικής προσπάθειας ενάντια στην πανδημία, δίνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας – ότι με αποφασιστικότητα και κοινή προσπάθεια, μπορούμε να βγούμε νικητές μέσα από κάθε πρόκληση.

Τέλος, σημειώνεται ότι στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης, στελέχη της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, καθώς και των ΕΛΤΑ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top