Επίθεση με τσεκούρι: Πήρε εξιτήριο η 47χρονη – Τι είπε ο σύζυγός της

Τεράστιο το κύμα συμπαράστασης

Στο σπίτι της επέστρεψε η 47χρονη γυναίκα, η μία από τα τρία θύματα της επίθεσης με τσεκούρι που έγινε στην εφορία της Κοζάνης. 

Η γυναίκα ήταν εκείνη που είχε τραυματιστεί πιο ελαφρά από τους άλλους δύο συναδέλφους της, οι οποίοι συνεχίζουν να δίνουν μάχη για τη ζωή τους στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης. 

Επίθεση με τσεκούρι - Κοζάνη: Κρίσιμη η κατάσταση του 56χρονου εφοριακού

Ο σύζυγός της, χαρούμενος και ανακουφισμένος που η σύντροφός του είναι και πάλι κοντά του, μίλησε στον ΑΝΤ1 για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η γυναίκα του.

«Μεγάλη η χαρά μου που η μάνα των παιδιών μου και η γυναίκα μου, επέστρεψε σπίτι. Σιγά σιγά θα αντιμετωπίσουμε τα πράγματα, σωματικά και ψυχικά. Εύχομαι ό,τι καλύτερο και για τους άλλους δύο τραυματίες συναδέλφους της», είπε αρχικά στον ΑΝΤ1 και περιέγραψε τις στιγμές αφότου έμαθε για την επίθεση στην ΔΟΥ Κοζάνης.

Κοζάνη: Με βαρύτατες βλάβες στον εγκέφαλο ο 56χρονος εφοριακός

«Η πρώτη σκέψη μου… Πήρα το αυτοκίνητο κατέβηκα ευθύς αμέσως στη ΔΟΥ Κοζάνης και προσπάθησα με κάθε τρόπο να βοηθήσω. Να βοηθήσω με κάθε τρόπο τα παιδιά του ΕΚΑΒ και όλων των συναδέλφων στο χώρο. Μου είπε τι συνέβη. Είναι πολύ καλά σωματικά και ψυχικά. Μου εξιστορήθηκε την ιστορία πώς έγινε. Θαύμασα τη ψυχική της δύναμη και από εκεί και πέρα ανέλαβαν οι γιατροί», τόνισε.

Η κατάσταση των άλλων δύο τραυματιών

Την ίδια ώρα δύσκολη παραμένει η κατάσταση του 56χρονου εφοριακού, ο οποίος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. 

Επίθεση με τσεκούρι: Δε λέει κουβέντα ο δράστης

Οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν για να δουν μια βελτίωση, ωστόσο έχει υποστεί σοβαρές εγκεφαλικές βλάβες και η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη. 

Επίθεση με τσεκούρι: Οι απειλές του 45χρονου τη στιγμή της σύλληψής του

Από την άλλη η 67χρονη έχει παρουσιάσει σημάδια βελτίωσης μετά από επεμβάσεις αποκατάστασης στα τραύματα που φέρει στο πρόσωπό της, αλλά παραμένει υπό ιατρική παρακολούθηση. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top