Δήμος Αθηναίων: Καθαρά και ασφαλή τα δημοτικά σχολεία

Επιστρέφουν στα θρανία οι μαθητές την 1η Ιουνίου

Καθαρά και ασφαλή είναι τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Αθηναίων του θα υποδεχθούν μαθητές και εκπαιδευτικούς από τη Δευτέρα 1 Ιουνίου.

Δήμος Αθηναίων: Έτοιμοι οι βρεφονηπιακοί σταθμοί - Πώς θα λειτουργούν

Η προετοιμασία του Δήμου από την πρώτη ημέρα που ανακοινώθηκε η επαναλειτουργία τους γίνεται με εντατικούς ρυθμούς και ανταποκρίνεται πλήρως στους όρους και τις προϋποθέσεις  του υπουργείου Παιδείας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

Σχολεία: Τι θα γίνει με τα ολοήμερα

Στις σχολικές μονάδες θα υπάρχει από την πρώτη μέρα ο αριθμός των καθαριστριών που χρειάζονται για να καλύψουν πλήρως τις ανάγκες τους σε όλη την διάρκεια της λειτουργίας τους με σχολαστικό καθαρισμό και απολύμανση. Επίσης  θα υπάρχουν αντισηπτικά, απολυμαντικά, σαπούνι χειρός και χλωρίνη σε απολύτως επαρκείς ποσότητες ενώ στις κτιριακές εγκαταστάσεις των σχολείων  που ήταν κλειστά από τις 10 Μαρτίου, έγιναν και συνεχίζουν να γίνονται και μέσα στο Σαββατοκύριακο προληπτικές  απολυμάνσεις.

Στα δημοτικά σχολεία του Δήμου Αθηναίων έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες απολυμάνσεις.

Ο Δήμος Αθηναίων ανταποκρινόμενος  άμεσα στην απόφαση για επαναλειτουργία των Δημοτικών Σχολείων διέθεσε τις προηγούμενες ημέρες στις  σχολικές επιτροπές περίπου 150.000 ευρώ ώστε να εξασφαλιστούν και με την δική τους καθοριστική συμβολή οι αρτιότερες συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας  για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς μας.
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top